Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Jandarma Komutanı'ndan annelere karanfil

Jandarma Komutanı'ndan annelere karanfil

Mardin Jandarma Komutanı Albay Vural Erol ve eşi Ayşe Erol, Anneler Günü dolayısıyla Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde kalan anneleri ziyaret etti. Eşi Ayşe Vural ile birlikte hastaneyi ziyaret eden Albay Vural Erol burada bulunan annelere...

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 12:38
Mardin Jandarma Komutanı Albay Vural Erol ve eşi Ayşe Erol, Anneler Günü dolayısıyla Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde kalan anneleri ziyaret etti. Eşi Ayşe Vural ile birlikte hastaneyi ziyaret eden Albay Vural Erol burada bulunan annelere karanfil verip Anneler Günü'nü kutladı.

    Yeni doğan bebekler ve anneleri ile tek tek ilgilenen Albay Vural Erol ve eşi Ayşe Erol, hastanede yatan ve kemik hastası olan bir bebeğin annesine çocuğunun tedavisi için yardım sözü verdi.

    Hastane çıkışında açıklama yapan Mardin İl Jandarma Komutanı Albay Vural Erol, Anneler Günü nedeniyle hastanede bulunan anneleri ziyaret ettiklerini söyledi.
Annelerin Günü'nü kutlamanın Türk Silahlı Kuvvetleri olarak kendilerinin bir borcu olduğunu ifade eden Vural Erol, ”Aynı zamanda bizde bir annenin evladıyız. Kendi annemize verdiğimiz değer kadar bize evlatlarını emanet eden annelere aynı değeri veriyoruz. Onlar bize emanettir. Bugün aynı zamanda yeni doğan çocukların annelerine de anneler gününü kutladık. Onun için böyle bir etkinlik yaptık. İnşallah daha nice günlerde anneler günü böyle mutluluk ve neşe içerisinde kutlarız.” dedi

    Daha sonra hastanede bulunan diğer servislerde kalan annelere ve hemşirelere de karanfil dağıtıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.