Dolar 34,0515
%0.22
Euro 37,6690
%-0.01
Altın 2.740,060
%0.43
Bist-100 9.700,00
%-0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Japon Olimpiyat Komitesi'nden çalışanlara uyarı

Japon Olimpiyat Komitesi'nden çalışanlara uyarı

Tokyo Valisi Naoki Inose'nin skandal ifadelerinin ardından Japonya Olimpiyat Komitesi Başkanı Tsunekazu Takeda, çalışanları açıklamaları noktasında dikkatli olmaları uyarısında bulundu. Japon kamu haber ajansı Kyodo'nun haberine göre, Takeda...

  • Ege Postası
  • 09.05.2013 - 09:48
Tokyo Valisi Naoki Inose'nin skandal ifadelerinin ardından Japonya Olimpiyat Komitesi Başkanı Tsunekazu Takeda, çalışanları açıklamaları noktasında dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Japon kamu haber ajansı Kyodo'nun haberine göre, Takeda başka bir hatayı kaldıramayacaklarını söyledi. Takeda, "Olimpiyat komitesi kurallarına uymanızı ve böyle bir hatanın tekrarlanmamasını istiyorum." dedi. Tokyo'nun Olimpiyat Adaylık Komitesi Başkanlığı'nı da yürüten Inose, ABD'nin 'New York Times' gazetesine geçen hafta verdiği demeçte İstanbul'un Tokyo'ya oranla adaylık için 'daha az gelişmiş' ve 'daha az donanımlı' bir kent olduğunu savunmuştu. Inose, "Müslüman ülkelerin tek ortak yönü Allah. Birbirleriyle kavga halindeler ve toplumsal sınıfları var" ifadeleriyle de tepki çekmişti. Bunun üzerine İnose, özür dilemek zorunda kalmıştı. Tokyo Valisi İnose'nin bu açıklamaları üzerine Uluslararası Olimpiyat Komitesi, araştırma başlatırken Türkiye de tepki göstermişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.