Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KAGİAD üyeleri, iş bağlantılarıyla döndü

KAGİAD üyeleri, iş bağlantılarıyla döndü

Kadirli Girişimci İşadamları Derneği (KAGİAD) bu yıl 18'incisi düzenlenen Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'nden iş bağlantılarıyla döndü.        Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu...

  • Ege Postası
  • 24.06.2013 - 08:42
Kadirli Girişimci İşadamları Derneği (KAGİAD) bu yıl 18'incisi düzenlenen Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'nden iş bağlantılarıyla döndü.

        Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından tertip edilen 18. Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2013 programına 130 ülkeden bin 428'ü yabancı toplam 3 bin girişimci iş adamı katıldı. Ana temayı inşaat, inşaat malzemeleri ve mobilya sektörü oluşturdu.

        KAGİAD üyeleri, 20 bine yakın görüşmenin gerçekleştiği programda bir çok olumlu görüşme gerçekleştirdi. Mobilya sektöründe faaliyet gösteren KKM firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Gülabi Çetin, programda 20’e yakın görüşme yaptığını ve bunlardan çok iyi sonuçlar aldığını dile getirdi. TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü programına ilk kez katıldığını söyleyen Çetin “Bu programa ilk kez katıldım. Açıkcası bu kadar güzel bir programda bu kadar yabancı iş adamının bir araya gelmesini hiç düşünmüyordum. Benim adıma çok güzel bir program oldu. 20’ye yakın yabancı firmalarla görüşmeler gerçekleştirdim. 3-4 firmayla olumlu görüşmelerimiz oldu ve onlara fiyat tekliflerimizi ileteceğiz.Görüştüğümüz ülkeler arasında arasında Filipinler, Umman, Kazakistan, Kırgızistan, Gine gibi ülkeler vardı. Umman’dan kapı sektöründe çok ciddi ortaklık teklifi aldık. İleriki haftalarda değerlendirip Umman'a gitmek istiyorum.” dedi.

         TUSKON’un Türkiye’de çok büyük bir rol üstlendiğini ifade eden Çetin “ TUSKON Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı hükmünde. Biz Anadolu insanına yurt dışına ihracat yapmasını öğretip yabancı firmalarla görüşmemizi sağlıyor. Tüm TUSKON yetkililerine böyle programlar yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.