Dolar 32,5353
%0.06
Euro 34,9580
%-0.04
Altın 2.439,270
%0.15
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KASGİAD, güneş enerjisi için yatırımcıları Mardin'e davet etti

KASGİAD, güneş enerjisi için yatırımcıları Mardin'e davet etti

Mardin Kızıltepe Aktif Sanayici ve Genç İşadamları Derneği Başkanı (KASGİAD) Başkanı Seyithan Karaozan, ülkemizin güneş enerjisi potansiyelinin yüksek olmasına rağmen yeterince kullanılmadığını söyledi. Mardin’in güneş enerjisi...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 11:17
Mardin Kızıltepe Aktif Sanayici ve Genç İşadamları Derneği Başkanı (KASGİAD) Başkanı Seyithan Karaozan, ülkemizin güneş enerjisi potansiyelinin yüksek olmasına rağmen yeterince kullanılmadığını söyledi. Mardin’in güneş enerjisi bakımından son derece verimli olduğunu kaydeden Karaozan, yatırımcıları bölgeye davet etti. Karaozan, güneş enerjisi üretenlere devlet tarafından yıllık enerji alım garantisi verildiğini de hatırlattı.
Dernek merkezinde gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Karaozan, Mardin ve Kızıltepe’de yapılan yatırımları değerlendirdi. İnşaat sektörünün hızlı gelişim gösterdiğini dile getiren Karaozan, yapılan çalışmaların imar planına uygun ve çevre etkenlerinin düşünülmesi gerektiğini kaydetti. Bölge yatırımcısının sadece Irak’a değil dünyaya açılması gerektiğini vurgulayan Karaozan, dernek olarak iş adamlarının eğitimi ve dış pazarlara açılmasını teşvik ettiklerini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.