Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KASKİ ile Kayserigaz arasında fatura protokolü

KASKİ ile Kayserigaz arasında fatura protokolü

Kayserigaz ile Kayseru Suna ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile şehrin farklı bölgelerinde yer alan akıllı veznelerden artık gaz faturası tahsilatı da yapılabilecek. Abonelerin, KASKİ akıllı...

  • Ege Postası
  • 22.06.2013 - 14:42
Kayserigaz ile Kayseru Suna ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile şehrin farklı bölgelerinde yer alan akıllı veznelerden artık gaz faturası tahsilatı da yapılabilecek.

Abonelerin, KASKİ akıllı veznelerinden Kayserigaz’a ait faturalarını da ödeyebilecekleri müjdesini veren KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Kayserigaz ve Genel Müdürlüğümüz arasında yeni bir protokol imzaladık. Abonelerimiz daha öncesinde şehrin çeşitli bölgelerinde bulunan 10 adet akıllı vezneden su ve elektrik faturalarını ödeyebiliyordu. İmzaladığımız bu protokol ile akıllı veznelerden gaz faturalarını ödeyebilecekler.” dedi.

20 Temmuz’dan itibaren Kayserigaz’a ait faturaların akıllı veznelerden ödenebileceğini açıklayan Batukan, “Vatandaşlarımız, gaz faturalarını nakit olarak akıllı vezneden kolaylıkla ödeyebilecek. Su, elektrik ve gaz borçlarını tahsil edecek olan bu veznelerimiz 7 gün 24 saat boyunca hizmette olacak.” diye konuştu.

Akıllı vezne sistemi ile teknolojik imkanları kullanarak abonelere ödeme kolaylığı sağlamayı amaçladıklarını belirten Batukan, şu bilgiyi verdi: “Söz konusu veznelerimiz; KASKİ hizmet binası önü, Beyazşehir, İldem, TOKİ, Mimsin, Talas/Anayurt, Erkilet, Hisarcık, Kayseri Park, Hunat bölgelerinde hizmete devam ediyor. Akıllı vezneler sayesinde vatandaşlarımız, su, elektrik ve gaz borçlarını merkeze kadar gelmeden bulundukları bölgedeki vezneden kolayca ödeyebilecekler.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.