Dolar 34,2682
%0.05
Euro 37,3370
%-0.15
Altın 2.911,070
%-0.22
Bist-100 8.699,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KAYSO Meclis Başkanlığı'na Okandan yeniden seçildi

KAYSO Meclis Başkanlığı'na Okandan yeniden seçildi

Kayseri Sanayi Odası’nda (KAYSO) yapılan seçimler sonrasında meclis, en yaşlı üyenin başkanlığında toplandı. Daha sonra meclis başkanlığı seçimi yapıldı. Geçen dönem aynı görevi yürüten Nureddin Okandan yeniden başkanlığa seçildi....

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 15:38
Kayseri Sanayi Odası’nda (KAYSO) yapılan seçimler sonrasında meclis, en yaşlı üyenin başkanlığında toplandı. Daha sonra meclis başkanlığı seçimi yapıldı. Geçen dönem aynı görevi yürüten Nureddin Okandan yeniden başkanlığa seçildi.

    Kayseri Sanayi Odası’nın 18 Mayıs 2013 tarihinde yaptığı seçimlerle belirlenen 52 meclis üyesi, en yaşlı Meclis Üyesi Halit Özkaya başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Meclis Başkanlık Divanını seçti. Tek liste ile gidilen seçim sonucunda KAYSO Meclis Başkanlığı'na Nureddin Okandan tekrar seçildi. Gizli oy ve açık tasnif usulü yapılan oylama sonucunda KAYSO Meclis Başkanlık Divanı aşağıdaki gibi oluştu.

    Meclis Başkanlık Divanı şu isimlerden oluştu: Meclis Başkanı Nureddin Okandan, Meclis Başkan Yardımcısı Abidin Özkaya, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet İlgü, Katip Üye İbrahim Bakır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.