Dolar 34,2746
%0.1
Euro 37,6683
%0.18
Altın 2.918,360
%0.3
Bist-100 9.034,00
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KESK, Sivas’ta greve başladı

KESK, Sivas’ta greve başladı

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyeleri ‘uyarı grevi’ yaptı. Kent meydanında toplanan grup adına açıklama yapan KESK dönem sözcüsü Elif Karadeniz, daha önce 5 Haziran’da yapacaklarını ilan ettikleri grevi başlattıklarını...

  • Ege Postası
  • 04.06.2013 - 16:31
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyeleri ‘uyarı grevi’ yaptı. Kent meydanında toplanan grup adına açıklama yapan KESK dönem sözcüsü Elif Karadeniz, daha önce 5 Haziran’da yapacaklarını ilan ettikleri grevi başlattıklarını belirterek, hükümeti eleştirdi.

Ülke geneline yayılan demokrasi talepli kitlesel gösterilere karşı yapılan müdahalelerde yaralananlar olduğunu savunan Karadeniz, kentlerin ablukaya alındığını, gece boyunca süren baskınlarla muhalifleri hedef alan bir sürek avının başladığını iddia etti. İnsanca yaşam, güvenceli iş ve güvenli gelecek demokratik bir Türkiye talebiyle yapılacak grevin yarın da devam edeceğini belirten Karadeniz, kitlesel biçimde meydanlara çıkacaklarını ve iş yerlerine siyah kurdele ve siyah giysilerle gideceklerini dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.