Dolar 34,2441
%0.06
Euro 37,6082
%0.35
Altın 2.876,320
%0.23
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KTO Başkanı Hiçyılmaz’a tebrik ziyaretleri sürüyor

KTO Başkanı Hiçyılmaz’a tebrik ziyaretleri sürüyor

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’a tebrik ziyaretleri sürüyor. KTO'yu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 10:09
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’a tebrik ziyaretleri sürüyor. KTO'yu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı ziyaret eden MÜSİAD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve yönetim kurulu üyeleri ile SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Hiçyılmaz, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yeni dönemde de işbirliği içinde başarılı çalışmalara imza atacaklarını, ortak hedeflerinin Kayseri’nin kalkınması olduğunu kaydetti. Hiçyılmaz, “11 Mayıs’ta yapılan oda seçimlerinin ardından, Kayseri Ticaret Odası yönetimi, meclisi ve meslek komiteleri olarak çok hızlı bir şekilde çalışmaya başladık.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.