Dolar 34,2783
%0.33
Euro 37,5305
%0.02
Altın 2.929,850
%1.4
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Kadıköy’de polis istemiyoruz’ eylemi

‘Kadıköy’de polis istemiyoruz’ eylemi

Kadıköy Mahalle Meclisi üyesi bir grup, Gezi olaylarında hayatını kaybedenleri anmak için Boğa Meydanı'nda toplandı. Burada açıklama yapan grup, Kadıköy'de polis görmek istemediklerini söyledi. Kadıköy Mahalle Meclisi üyesi grup, Gezi...

  • Ege Postası
  • 15.09.2013 - 14:29
Kadıköy Mahalle Meclisi üyesi bir grup, Gezi olaylarında hayatını kaybedenleri anmak için Boğa Meydanı'nda toplandı. Burada açıklama yapan grup, Kadıköy'de polis görmek istemediklerini söyledi.

Kadıköy Mahalle Meclisi üyesi grup, Gezi olaylarında hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının bulunduğu dövizler taşıdı. Grup, ‘Her yer Kadıköy her yer direniş’, Kadıköy’de polis istemiyoruz’, ‘Katil devlet hesap verecek’ şeklinde sloganlar attı.

Grup adına konuşan Cafer Ağa Mahalle Meclisi Koordinasyon Üyesi Gülsüm Gökay, Kadıköy’de polis istemediklerini, polis yokken Kadıköy’ün daha sakin ve güvenlikli olduğunu söyledi. Gökay, şöyle devam etti: “ 10 Eylül’de ansızın semte polisler geldi. Sanki altı canı onlar almamışlar, o kadar yarayı onlar açmamışlar gibi. Şiddeti kimin kullandığı hepimizin malumuyken, barbar olan bizmişiz gibi. Kısacası, polis geldi bizim can, mal güvenliğimiz ve huzurumuz kalmadı.”

Grup, yapılan açıklamanın ardından dağıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.