Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadir Topbaş, Esenyurtlularla iftar yaptı

Kadir Topbaş, Esenyurtlularla iftar yaptı

Esenyurt Belediyesi’nin Örnek Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş konuk oldu.Programa Topbaş’ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Belediye...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 13:39
Esenyurt Belediyesi’nin Örnek Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş konuk oldu.

Programa Topbaş’ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve semt sakinleri katıldı.

İftar öncesinde vatandaşları selamlayan Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu vatandaş ile oturarak çorba servisi yaptı. Açılan oruçlar ardından konuşan Kadir Topbaş, "Bugün bu sofralarda buluşmamızın büyük bir önemi ve anlamı vardır. Ramazan ayı dünyanın öbür ucundaki aç ve susuz insanların halini hissetmek, ötekini hissetmek adına çok önemlidir. Bizler büyük bir ailenin mensuplarıyız." diye konuştu. Esenyurt ‘un değişimi ve gelişimine de değinen Topbaş, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’nin dünyada büyük bir rol oynadığı, dünyanın gıpta ile takip ettiği bir süreçte İstanbul’da Esenyurt ’un modern bir şekilde değişim ve dönüşümü de hayranlıkla izlenmektedir. Esenyurt ’un 10 yıl önce çamurlu yollarını ve vatandaşın sıkıntı çektiği zamanları çok iyi biliyoruz. Değerli belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu’nun büyük çabaları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bizim desteklerimiz ile Esenyurt modern ve takdir edilen bir kent haline gelmiştir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.