Dolar 34,2737
%0.07
Euro 37,4192
%0.07
Altın 2.919,600
%0.07
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaf-Kaf'a tek kurşun 0-1

Kaf-Kaf'a tek kurşun 0-1

PTT 1. Lig'in 3. haftasında Karşıyaka'ya konuk olan Orduspor, rakibini tek golle mağlup etti, zirve takibini devam ettirdi..

  • Ege Postası
  • 15.09.2013 - 23:08
İZMİR- PTT 1.Lig'de 4. hafta maçında Karşıyaka, sahasında konuk ettiği Orduspor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. 22. dakikada Branimir Subasic'in golüne engel olamayan yeşil-kırmızılılar, ilerleyen dakikalarda gol bulamazken karşılaşma bu skorla sona erdi. Karşıyaka'da Erdi 90. dakikada yaptığı sert müdahalenin ardından ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Yeşil-kırmızılılar 4 puanda kalırken, haftayı 14. sırada tamamladı.  Teknik Direktör Sait Karafırtınalar 3-0 kaybedilen Mersin İdmanyurdu deplasmanının ilk 11’de iki değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Ali Kemal’in yerine iyileşen Berkan defansın solunda ilk kez forma giydi. İlk haftalarda bekleneni veremeyen Caner’in yerine Burak orta sahada oynadı. Akhisar Beledieyspor’dan kiralanan Kerem 18’e girdi.  Karşıyaka’da Endonezya’da düzenlenecek 3'üncü İslami Dayanışma Oyunları için ilk kez U23 Milli Takım’a çağrılan Ali Say kadroda yoktu.

 MAÇIN ARDINDAN..

PTT 1. Lig'de konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona eren Karşıyaka-Orduspor maçı sonrası teknik damlar açıklamalarda bulundu..

Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, gösterdikleri mücadeleye rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi. İlk devre hızlı hücumdan yedikleri golün ardından dengelerin bozulduğunu kaydeden Göksu, "İkinci devre çok pozisyonumuz vardı, maç farklı da bitebilirdi. Telaşlı oyunumuz nedeniyle istediğimiz golü bulamadık. Bu müsabaka geride kaldı. Artık önümüzde Manisaspor maçı var, futbolcu kardeşlerim kaybettiğimiz puanları telafi edeceklerdir" diye konuştu.

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise lige verilen aranın ritimlerini bozmasından endişe ettiklerini ancak Karşıyaka önünde önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Maça biraz sıkıntılı başladıklarını belirten Sözeri, şunları kaydetti:
"İlk yarıda golü bulmamıza rağmen baskı altında oynadık. Kazandığımız için mutluyuz. Biz, baştan beri Orduspor camiasına ve taraftarına yakışan bir mücadele içinde olacağımızı söylüyoruz. Sonucu bilemeyiz ama bu performansı ve davranışı aynı şekilde sürdürmek istiyoruz. Bugün çok iyi oynamadık ama iyi mücadele ettik."

Ligde 18 Eylül Çarşamba günü Manisaspor ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine Sözeri, "Milli maçlar için bizim ligimiz neden ertelendi bilmiyoruz. Sıkıştırılmış bir program bizim olduğu kadar diğer takımlar için de geçerli. Çarşamba günü Manisaspor, pazar günü de Kahramanmaraşspor deplasmanlarından en iyi sonucu alıp yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

 KARŞIYAKA:0 - ORDUSPOR:1

STAT: İzmir Atatürk

HAKEMLER: Erkan Engin, Ayhan Akgöz, Nihat Samuk

KARŞIYAKA: Bicik, Ars, Ofoedu, Erdi, Burak, Rıdvan, Mustafa,

Mehmet, Hakan, Muhammet, Berkan

ORDUSPOR: Alişan, Ferhat, Soro, Erkan, Volkan, Anıl, Eren, Landel,

Salih, Selçuk, Subasic

GOL: 22' Subasic (Orduspor)

SARI KART: Burak, Muhammet, Erdi, Rıdvan, Berkay (Karşıyaka) -

Erkan (Orduspor)

KIRMIZI KART: 90' Erdi (Karşıyaka)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.