Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KalDer'den ödül süreci eğitimi

KalDer'den ödül süreci eğitimi

KalDer İzmir Şubesi geleneksel hale gelen Mükemmelliği Arayış Sempozyumu kapsamında verilecek Ege Bölgesi Mükemmellik ödülü ve Yılın Başarılı ekibi ödül sürecinde ki değerlendiricilere ücretsiz eğitimler gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 20.01.2016 - 11:18
Alanındaki uzman isimlerden eğitim alan değerlendiriciler, ödül süreçlerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda önemli ipuçları aldı.
EBSO'da düzenlenen eğitimler kapsamında Problem Çözme Teknikleri, Stratejik Planlama, Süreç Yönetimi, Finansçı Olmayanlar İçin Finans Eğitimi, Rasyo Analizi, Takım Olma, İletişimde Zor Anları Yönetmenin İncelikleri başlıklı eğitimler gerçekleştirildi.
YEREL KALİTE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR
Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi'nin, her yıl düzenlediği Yerel Kalite Ödülleri, Ege'de kalite bilincini artırırken; Toplam Kalite Yönetimi'ni de yaygınlaştırıyor. 2000 yılından bu yana, Ege Bölgesi ve tüm Türkiye’de yerleşik kurum ve kuruluşlar için ödül süreçlerini yürüten KalDer, toplam kalite kavramını ülke çapında yaygınlaştırmayı amaçlıyor.
Kaliteyi bir vizyon olarak ele alan kurumların daima bir adım önde olduğu günümüzde, KalDer'in Yerel Kalite Ödülleri fark yaratıyor. Kurumların iş başarılarının ve sürdürülebilir rekabet gücünün ulusal ve uluslararası düzeyde artmasına yardımcı olan yarışmada, katılımcılar farklı kategorilerde ele alınıyor. Kuruluşlar ve ekipler özel eğitimler alarak, değerlendiricilerin gönüllü olarak çalıştığı üç buçuk aylık bir süre zarfında değerlendiriliyor. Amaç ise ödül almak değil, kurumun kalite çıtasını yükseltmek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.