Dolar 34,2325
%0.03
Euro 37,5774
%0.27
Altın 2.879,780
%0.35
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaldırım: Bankalarla ilgili gerekçeli karar kısa sürede çıkacak

Kaldırım: Bankalarla ilgili gerekçeli karar kısa sürede çıkacak

Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırım, bankalarla ilgili verecekleri gerekçeli kararın en kısa sürede çıkacağını ifade etti.İstanbul ve Ankara’nın dışında ilk kurul toplantısını Gaziantep’te gerçekleştiren Rekabet Kurumu, üst...

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 18:43
Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırım, bankalarla ilgili verecekleri gerekçeli kararın en kısa sürede çıkacağını ifade etti.

İstanbul ve Ankara’nın dışında ilk kurul toplantısını Gaziantep’te gerçekleştiren Rekabet Kurumu, üst düzey kamu yöneticileri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nda oda ve dernek yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırım, bankalarla ilgili verilecek gerekçeli karar ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Kaldırım, "Bankalarla ilgili gerekçeli kararımız yakında tekemmül edecektir. Çünkü bu karar önemli bir karardır. İnce elenip sık dokunarak hazırlanıyor. Gerekçeli kararımızın hukuken ve iktisaden tabiri caizse sağlam olması lazım. Bu kararı çünkü bütün üyeler tek tek her sayfasını imzalamakta, gözden geçirmekte. Titiz bir çalışma yürütülmekte. Bu yüzden kararımız her ne kadar Şubat sonunda alınmış ise de yakında çıkacaktır. Hep birlikte kamuoyu ile paylaşacağız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.