Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kan bağışına Yelekli desteği

Kan bağışına Yelekli desteği

Güzelbahçe CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, İzmir Mardinliler Federasyonu’nun (İMAF) düzenlediği kan bağışına katıldı. İMAF’ın Cumhuriyet’in 90. kuruluş yıldönümü amacıyla verdiği kan bağışına katılan Yelekli, “Kan bağışı konusunda duyarlılık gösteren her kurumun yanında oldum. Mardinli dostların kampanyasını duyunca da burada onların yanında olmak istedim” dedi.

  • Ege Postası
  • 29.10.2013 - 10:49
İZMİR- İMAF Gençlik Kolları’nın desteğiyle organize edilen kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterilmesinin önemli olduğunu ifade eden Yelekli, “Mardinli gençleri gerçekten kutluyorum. Cumhuriyet değerlerini bu alanlarda da dile getirmeleri ayrı bir güzellik” diye konuştu.
Yelekli, kan bağışında bulunurken, “Özellikle engellilerle ilgili yürüttüğümüz faaliyetlerde kan bağışı ile ilgili çok sık kampanyalar gerçekleştirdik. Siyaset yaşamımın içinde de insani duyarlılığı her zaman öncelikli olarak vurguladım. İnsanlık için en önemli değer bence bir insanı yaşatmak olmalıdır. Kan bağışı da bunu dolaylı değil; direk bir yoludur” ifadesini kullandı.
İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak da, Yelekli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Uğur Bey, bir siyasetçiden öte bizim dostumuz. Bu şehirde mağdurlara ve yoksullara sürekli el uzatan bir arkadaşımız. Bugün yanımıza gelip kan bağışında bulunması ayrı bir duyarlılık. Kendisine teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi.
İMAF Gençlik Kolları Başkanı Beşir Çoban ise, “Biz gençler bütün toplumsal sorunlara karşı duyarlılık içinde olmaya çalışıyoruz. Bunun gereğini yerine getirip buraya gelen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.