Dolar 34,2763
%0.32
Euro 37,4868
%-0.09
Altın 2.914,180
%0.86
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kanalda boğulan gencin cesedine ulaşıldı

Kanalda boğulan gencin cesedine ulaşıldı

Adana’da serinlemek için girdiği sulama kanalında akıntıya kapılarak kaybolan 18 yaşlarındaki Mehmet Mehdi Mocu’nun cesedine ulaşıldı. Merkez Yüreğir ilçesi, Kışla Mahallesi'nden geçen DSİ’ye ait sulama kanalında yüzerken boğulan...

  • Ege Postası
  • 03.08.2013 - 16:32
Adana’da serinlemek için girdiği sulama kanalında akıntıya kapılarak kaybolan 18 yaşlarındaki Mehmet Mehdi Mocu’nun cesedine ulaşıldı.

Merkez Yüreğir ilçesi, Kışla Mahallesi'nden geçen DSİ’ye ait sulama kanalında yüzerken boğulan Mocu’un üç gün önce Mardin’den çalışmak için Adana’ya geldiği öğrenildi. Taşeron firmada parkta boyama ustası olarak arkadaşlarının yanında işe başlayan Mocu’nun cenazesi kanal kapakların kapatılmasıyla Kazım Karabekir Mahallesi bölgesinde ortaya çıktı. Vatandaşlar tarafından fark edilen ceset polis tarafından kanaldan çıkartıldıktan sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İş arkadaşı Çetin Çelik, Mehmet Mehdi’nin yüzme bilmediği halde sulama kanalına girdiğini söyledi. Gencin kanalda yüzmemesi için birkaç kez uyardığını dile getiren Çelik, “Ancak bugün olay sırasında çarşıdaydım. Bu sırada telefondan ‘Mehdi’nin boğulduğunu’ bildirdiler. Önce bu şaka yapıldı, zannettim. Sonra telefonu kapatıp, ben aradım. Çıkan arkadaşlar hadisenin doğruluğunu teyit etti. Can havliyle olay yerine geldim. Mehdi yüzme bilmiyordu. Ben yüzme bildiğim halde kanala girmeye çekiniyorum. Orada olsaydım kesinlikle böyle bir şeye izin vermezdim.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.