Dolar 38,5040
%0.05
Euro 43,9410
%0.11
Altın 4.102,330
%-0.07
Bist-100 9.225,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kara Kuvvetleri personeline FETÖ gözaltısı

Kara Kuvvetleri personeline FETÖ gözaltısı

Ankara merkezli beş ilde, FETÖ/PDY'nin Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki 'mahrem hizmetler' yapılanmasına yönelik soruşturmada, 11'i aktif görevde 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

  • Ege Postası
  • 23.03.2021 - 09:06

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY’nin Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına yönelik soruşturmada, 11’i aktif görevde, 3’ü emekli, 2’si ihraç 16 astsubay ile 1’i ilişiği kesilmiş askeri öğrenci ve 2 mahrem imam olmak üzere toplam 19 şüphelinin örgüt ile irtibatlı olduğu belirlendi.

Ankara’da büfe, bakkal, market gibi umuma açık iş yerlerinde bulunan kontörlü sabit hatlarla örgütün sivil imamları ile iletişim sağladıkları tespit edilen şüpheliler hakkında Ankara merkezli 5 ilde gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nce çalışma başlatıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.