Dolar 34,1724
%0.03
Euro 38,1668
%0
Altın 2.914,500
%-0.2
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kara Kuzu Köyünde gençlere örnek proje

Kara Kuzu Köyünde gençlere örnek proje

İzmir’in Aliağa ilçesi Karakuzu ve Çevre Köylerdeki gençler bir araya gelerek Gençlik Odası kurdu. Daha önce kahvehane olarak kullanılan bir yeri “gençlik Odası”na dönüştüren gençler bu projelerinin sevinçlerini Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ile paylaştı.

  • Ege Postası
  • 05.12.2013 - 14:14
 İZMİR- Açılışa Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’u davet eden köyün gençleri, gençlik Odası’nda kültür, sanat ve sportif faaliyetler için bir araya gelecek. Açılışta Gençler ve çocuklar belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’a büyük ilgi gösterdi.

Başkan Oğuz gençlerin sorunlarını dinledi
Gençlerle uzun uzun sohbet eden ve onların istihdam, yol sorunu, yetersiz sosyal aktivite alanları gibi sorunlarını dinleyen Başkan Ömer Turgut Oğuz, sorunların çözümü için çeşitli projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi. Gençlik Odası’nın kültürel ve sosyal aktiviteler için çok uygun bir ortam sağlayacağını dile getiren Oğuz, her fırsatta gençlerle buluşmaya devam edeceğini söyledi.

Gençler, Gençlik Odası’nda hem eğlenip hem de sorunları konuşarak çözüm arayacakları bir buluşma yeri olacağını belirterek, “Fikirlerimizi açıkça tartışabileceğimiz, boş zamanlarımızda sosyal etkinlerde bulunabileceğimiz bir ortam ihtiyacımız vardı. Açılışımıza katılan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.