Dolar 32,5667
%0.16
Euro 35,2466
%0.41
Altın 2.467,690
%0.18
Bist-100 10.712,00
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ: Kıskananlar çatlasın!

Karabağ: Kıskananlar çatlasın!

Bayraklı Belediye Başkanı CHP’li Hasan Karabağ, işletmelerle ilgili kendisini eleştiren muhalefete, “İşletmelerimiz o kadar iyi çalışıyor ki muhalefet o kadar saldırıyor. İşletmeleri Bayraklı Derneği işletmeye devam edecek. Halka ucuz ve kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz. Çatlayanlar, kıskananlar çatlasın” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.10.2012 - 19:04
İZMİR -Bayraklı Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Hasan Karabağ başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Başkan Karabağ ile AK Partili meclis üyesi Hüsnü Boztepe arasında söz düellosu yaşandı Boztepe,  belediye başkanını istediği zaman spor kulübüne para aktaramayacağını belirterek, “Böyle bir yetkiniz yok. Bu konuda kamuoyuna yanlış bilgi veriyorsunuz. 1 sene sonra seçim olacak. Belki aday gösterilmeyeceksiniz. Eğer Hasan Bey aday gösterilmezse para aktarılan kulübün belediye ile hiçbir bağı yok. 27 işletme bir firma tarafından işletiliyor” dedi. Bunu üzerine Karabağ, “Çabuk konuş” dedi. AK Partili Boztepe ise, “Beni tahrik edemezsin. Bana bağırma” diye Karabağ’a çıkıştı.

CHP’li Meclis Üyesi Levent Ölçer ise, muhalefet tarafından bayraklı spor kulübünde  bir sorun varmış gibi bir algı yaratılmaya çalışıldığını öne sürerek, “Sanki orada bir şaibe varmış gibi belediyeyi karalamaya çalışıyorlar. Orası sürekli denetleniyor. Belediyemiz gibi orası da şeffaf” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.