Dolar 34,1037
%-0.02
Euro 38,2206
%0.14
Altın 2.916,690
%0.07
Bist-100 10.003,00
%-0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ, aday adaylarına seslendi

Karabağ, aday adaylarına seslendi

Yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçelerde belediye başkanlığı için aday adayları gerek saha çalışması gerekse de sosyal medya üzerinden ortaya çıkmaya başlarken, belediye başkanlarından bu yönde önemli açıklamalar geliyor.Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçede CHP’den aday adayı olduğunu açıklayan ve sahada çalışma yapan partili isimlerin girişimleri için, “Seçimlere bir yıl varken iktidarda partili bir belediye başkanı varken dernek muhtar pazar hatta siyasi parti ziyaretleri yapmak doğru değil…1 ay belediye başkan vekili olarak görevlendirsem kendilerini aday olmak istemezler. Dışarıdan davulun sesi hoş gelir” dedi.

  • Ege Postası
  • 12.04.2013 - 12:48
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlere bir yıla kala ilçelerde aday adayları meydanlara çıkmaya başladı. Hem saha çalışması hem de sosyal medya üzerinden vatandaşlarla temas haline geçen aday adaylarına belediye başkanlarından önemli mesajlar geliyor. Çok fazla adayın dillendirildiği ve sosyal medya üzerinden desteklendiği Karşıyaka’da Belediye Başkanı Cevat Durak, Nisan ayı meclis toplantısında, “İnsanlar aday adayı olabilirler belediye başkanını alt etmek için açıklamalarda bulunabilir bir takım çalışmalar yapabilirler…Bir insanın şahsiyetine onuruna dokunacaksa söylemler bunun cevabını her zaman veririm” diyerek aday adayları ekseninde ilk mesaj gönderen başkan olmuştu.

“DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR”
Durak’ın ardından belediye başkanlığı için sahada çalışma yapan adaylara ikinci mesaj Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’dan geldi. Karabağ, ilçede CHP’den aday adayı olduğunu açıklayan ve sahada çalışma yapan partili isimlerin girişimleri için, “ Daha önceki yıllarda bu şekilde ve bu zamanlamayla olmuyordu. Rakiplerin maşallahı var. Seçimlere bir yıl varken dernekleri gezmek, pazaryerleri gezmek, muhtarları gezmek hatta siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını gezmek doğru değil. Partili bir belediye başkanı varken buralara gitmenin nasıl bir adaylık süreci olduğunu anlamış değilim. Partimizin üst organları bu durumu değerlendirmeli. İktidarda bir belediye başkanı varken erken yollara düşüp kaos yaratmak partiye yarar getirmez zarar getirir. 1 ay belediye başkan vekili olarak görevlendirsem kendilerini aday olmak istemezler. Dışarıdan davulun sesi hoş gelir. Yeni kurulmuş bir ilçenin hangi koşullarda kurulduğu ve hangi koşullarda yürüyeceğini hayal etmeleri gerekir. Demokratik yarışlar tabi ki olacak. Saygı duyarım ancak partiye zarar vermeden olmalı….” İfadeleri kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.