Dolar 34,1993
%0.05
Euro 38,0875
%-0.02
Altın 2.906,420
%0.36
Bist-100 9.628,00
%-0.39

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ ve Güler'den 1 Eylül'de anlamlı mesaj

Karabağ ve Güler'den 1 Eylül'de anlamlı mesaj

1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısı ile Tüm Yerel sen Sendikası 2 Nolu Şube başkanı Tamer Yiğit Güler Bayraklıda bulunan Dünya Barış anıtında Bayraklı Belediye başkanı Hasan Karabağ ile birlikte Barışı simgeleyen bir çift beyaz güvercin uçurdular. Başkanlar barışa güvercin uçurdu

  • Ege Postası
  • 01.09.2016 - 14:07

Tüm Yerel sen Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı  Tamer Yiğit Güler güvercinleri özgürlüklerine salmadan önce yaptığı açıklamada  “Gerçek bir barış, ortak aklın yaygın bir ulusal uzlaşı içinde oluşturacağı birlik ve beraberlik ile sağlanır.. Yurtta ve dünyada barışı gerçekleştirebilmek için kararlılıkla ve tüm gücümüzle   çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.

YURTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞ İLKESİ ADETA YOK EDİLMİŞTİR…

Bayraklı Belediye başkanı Hasan Karabağ ise 1 Eylül Dünya Barış günü dolayısı ile   Barışın simgesi Güvercinleri özgürlüğü bırakmadan önce  şöyle konuştu:

“Cumhuriyetimizin temel dış politika düsturu olan “Yurtta barış, Dünya’da barış” ilkesi adeta yok edilmiştir. Türkiye’nin ihtiyacı, hukukun üstünlüğüne, adalete, demokrasiye ve özgürlüğe dayalı tam bir iç ve dış barıştır. Barış, birbirinden farklı kimliklerin, grupların, toplumsal birimlerin ve ulusların en uyumlu biçimde bir arada yaşamalarının, insan hak ve özgürlüklerine dayalı ortak değerler üzerinde farklılıklarını koruyarak ve zenginleştirerek gelişmelerinin, yoksulluk ve sefaletin giderilerek eşitliğe doğru atılan adımın adıdır. Bu duyguyla tüm halkımızın 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutluyoruz..”

Bayraklı Dünya Barış Anıtındaki etkinliğe Belediye başkanı ve Sendika başkanının yanında Sendikanın eğitim Basın Yayın Sekreteri Özkan Felek, Sendika  Şube temsilcilerimiz  Senem Köse, Asiye Bahceci,Özgür Özmutlu, Ayhan Akgül  ve üst Kurul Delegesi Şenol Özen ‘de katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.