Dolar 34,2508
%0.03
Euro 37,6307
%0
Altın 2.918,640
%-0.1
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ yeni meclis üyeleriyle bir arada

Karabağ yeni meclis üyeleriyle bir arada

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yerel seçimlere katılacak belediye meclisi üyesi adaylarıyla toplantı yaptı.

  • Ege Postası
  • 24.02.2014 - 16:03
İZMİR - Başkan Karabağ toplantının açılışında, bu dönem İzmir’e örnek olabilecek kaliteli bir meclis olacaklarını, meclis üyesi adaylarının her meslek grubundan ve çok değerli kişilerden seçildiğini belirtti.

Başkan Karabağ aday belirlemede bütün Bayraklıyı kucaklayacak bir anlayış gösterdiklerin belirterek; “Belediye meclis üyesi adaylarımızın belirlenmesinde eş, dost tanıdık ahbap ilişkileri içinde olmadan objektif davrandım. Seçimlere girecek bu arkadaşlarımı ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek sorunları çözecektir” dedi. Toplantıda daha sonra 30 Mart 2014 yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar gözden geçirildi. İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Seçim Koordinasyon Kurulu Merkez Sorumlusu Hatice Tatlı’nın da katıldığı toplantıda adayları seçimlerle ilgili görüşlerini belirtti.



Bayraklı yine anlamlı bir günü imza atacak
Yarın(Salı) 10.00’da Bayraklı Değirmen Kafe önünden başlayacak yürüyüş yapılacak. Yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocoğlu, Başkan Hasan Karabağ ile bazı milletvekilleri katılacak. Büyük bir katılım beklenen yürüyüşte bazı seçim büroları açılacak, bazı bürolar da ziyaret edilecek

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.