Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde

Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları, özel kalem müdürü ile birlikte tam kadro halk gününe katıldı. Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Selvitopu ve ekibi sorunları not alırken, halk gününe gelen “Sati Uysal” isimli vatandaş halk gününden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Türkiye’de bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok mutlu etti.” Dedi. Vatandaşların halk gününe gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Selvitopu da “Herkes konuşursa işimiz kolaylaşır. Sizler bizim gözümüz kulağımız olun. Bizler de yapabileceğimiz ölçüde sizlere yardımcı ol

  • Ege Postası
  • 12.06.2014 - 10:04
İZMİR- Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ikinci halk gününü belediye başkan yardımcıları, özel kalem müdürü ile birlikte Çalıkuşu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Başkan Yardımcıları Rahim Ürünveren, Alev Ağrı, Hüseyin Hepşengünler, Ali Asker Yevimli ve Tayfun Yiğitoğlu ile Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan ile beraber halkın karşısına çıkan Başkan Selvitopu vatandaşların sorunlarını tek tek not aldı ve çözüm için anında ilgili birimlere yönlendirdi.
 
Yaklaşık 4 saat süren halk gününde vatandaşlara çay ve kahve ikram edilirken en çok işsizlikle ilgili sorunlar gündeme geldi. Vatandaşların en önemli sorunu olan işsizlik sorunu için belediyede istihdamın mümkün olmadığını belirten Muhittin Selvitopu, vatandaşları kendilerinden işçi talep eden firmalara yönlendirdi.
 
Toplantıya katılan Samettin Unduz adlı vatandaşın ayağından rahatsız olduğunu gören Başkan Selvitopu kendisini masaya davet etmek yerine yanına gitti ve bir süre kendisiyle sohbet etti, sorunlarını dinledi. Bu arada bir diğer konuk Sati Uysal da halk gününü övdü, Başkan ve ekibini kutladı. Uysal yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Selvitopu’nun bu projeyi hayata geçirmesi, halkla bütünleşmesi bizi son derece mutlu etti. İlk kez böyle bir uygulamayla karşılaşıyoruz.  Başkanımızın bundan sonra da halka yönelik çalışmalara ağırlık vereceğinden kuşkumuz yok. Türkiye’de bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok sevindirdi.” Diye konuştu.
 
BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ OLUN
Toplantıyı değerlendiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Karabağlar’ı halkla birlikte yönetme sözünü hatırlattı ve toplantıya katılan vatandaşlara teşekkür etti. Selvitopu iş talebi dışında da vatandaşların Karabağlar’a ilişkin sorunları olduğunu belirterek bunların çözümü konusunda ekibiyle birlikte gerekeni yapacaklarını söyledi. Toplantıya katılanlara önemli mesajlar da veren Selvitopu, “Herkes konuşursa işimiz kolaylaşır. Sizler bizim gözümüz kulağımız olun. Bizler de yapabileceğimiz ölçüde sizlere yardımcı olalım.” dedi. Başkan Selvitopu ayrıca 5 yıl boyunca halk günlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.