Dolar 32,7525
%-0.25
Euro 35,0851
%-0.54
Altın 2.450,330
%-0.3
Bist-100 10.648,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da Öykü için kampanya

Karabağlar'da Öykü için kampanya

Karabağlar Belediyesi, ilik nakli olmayı bekleyen Öykü Arin ve lösemili tüm çocuklara destek olmak için Kızılay ile işbirliği yaparak bir bağış kampanyası başlattı. Başkan Selvitopu: Derman olalım

  • Ege Postası
  • 17.12.2018 - 13:45

Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası girişinde düzenlenen kampanyaya Karabağlar Belediye Başkanı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, sendika temsilcileri ile çok sayıda belediye çalışanı katıldı.

Bağış kampanyasına destek olmak için gelen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ülkemizde rahatsızlık geçiren birçok insanının ya organ bağışı, ya kan,  ya da kök hücre bağışına ihtiyaç duymakta olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Öykü Arin de kendi camiamız içindeki çocuğumuz. Onun için tüm Türkiye seferber oldu. Biz de Karabağlar Belediyesi olarak sendikalarımızla, çalışanlarımızla Öykü’ye derman olacak donörü bulmaya çalışıyoruz. Bu konunun tüm Türkiye’de yaygınlaşması lazım. Umarım benzer çok sayıda yurttaşımız da kısa sürede tedavi edilir, sağlıklarına kavuşur. Dünyada her halde bundan daha mutlu bir şey olamaz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.