Dolar 34,1970
%0.05
Euro 38,1374
%0.11
Altın 2.898,480
%0.09
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da polis ablukası: Belediye işçiye set çekti

Karabağlar'da polis ablukası: Belediye işçiye set çekti

Geçtiğimiz hafta başlayan taciz ve mobbing iddiaları ile çalkalanan Karabağlar Belediyesi'nde hafta gergin başladı. Son işten çıkartma olayının ardından eylem yapacağını duyuran yetkili sendikaya önlem olarak belediye hizmet binası sabah erken saatlerden itibaren polis kordonuna alındı. Karabağlar'da polis ablukası

  • Ege Postası
  • 14.03.2016 - 11:12
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ-  Karabağlar'da başlayan belediye-sendika krizine polis el koydu. Taciz iddiaları sonrasında mağdur kadın çalışanın işten çıkartılması ve süregelen mobbing iddiaları ile çalkalanan belediyede başlayan gerginlik bugün bir kez daha kendisini gösterdi. 

Yaşanan taciz skandalı sonrasında mağdur M.Y.'n,n  işten çıkartılmasını protesto edeceğini duyuran yetkili sendika DİSK Genel-İş Sendikası'nın "Direniş çadırı kurarız" yönündeki açıklaması üzerine harekete geçen belediye yönetimi emniyetten yardım istedi.



BELEDİYEYE POLİS ABLUKASI
Belediyenin talebi üzerine sabah erken saatlerden itibaren Yeşillik Caddesi üzerindeki hizmet binası önünde nöbet tutan emniyete bağlı çevik kuvvet birimleri olası bir eyleme karşı önlem aldı.Binanın giriş ve çıkışlarında nöbet tutan çevik kuvvet ekiplerine sivil polisler de destek verdi. Polis ablukası altındaki ilçe belediyesine gelen personel sabah karşılaştığı bu manzara karşısında şaşkınlığa uğrarken, sendika yöneticileri ise herhangi bir eylem hazırlığında olmadıklarını ancak, belediye yönetimini bu tavrını anlamakta güçlük çektiklerini belirtti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.