Dolar 34,1074
%0.06
Euro 38,0056
%0.27
Altın 2.818,750
%0.09
Bist-100 9.761,00
%0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar halk oyunları ekibinden bir başarı daha

Karabağlar halk oyunları ekibinden bir başarı daha

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) ve Karabağlar Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen, İzmir İl Birinciliği Halk Oyunları Yarışması’nda, Karabağlar Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi yıldızlar halay kategorisinde şampiyonluk sevinci yaşadı.

  • Ege Postası
  • 11.03.2013 - 15:10
İZMİR-  Karabağlar Belediyesi İhsan Alyanak Spor Salonu’nda gerçekleşen yarışmada, ekipler minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere geleneksel ve stilize dallarda mücadele etti. Yıldızlar Kategorisi’nde Bitlis Yöresi oyunlarıyla yarışmalara katılan Karabağlar Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, 85.80 puanla birinci oldu. Karabağlar Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ekibi, Nisan ayında Bitlis’te gerçekleştirilecek olan yarı finallerde yıldızlar halay kategorisinde İzmir’i temsil etmeye hak kazandı.

Halk oyunlarının görsel bir şölene dönüştüğü yarışmayı, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve THOF Başkanı(Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı) Gürhan Ozanoğlu birlikte izledi. Kürüm ve Ozanoğlu, dereceye giren ekiplere ödüllerini vererek, tebrik etti. Başkan Kürüm, yarışmaya katılan tüm ekipleri kutladı, “Çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlamak bizim görevimiz. Başarıları, özverili çalışmaları dolayısıyla hepsini ayrı ayrı kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.