Dolar 34,0902
%0.01
Euro 37,9650
%0.17
Altın 2.819,370
%0.11
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da bahar temizliği

Karabağlar’da bahar temizliği

Karabağlar sınırlarında bulunan okul, hastane, mezarlıklar, metruk yapılar ve görüntü kirliliği yaratan yapılar bahar temizliği kapsamında boyanmaya başladı. Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan çalışma ekibi, ilçenin 57 mahallesinde faaliyet yürütecek. Belediyenin gerçekleştirdiği uygulamadan oldukça memnun kalan ilçe halkı ise yetkililere teşekkür etti ve daha temiz bir Karabağlar için çalışan belediye ekibini kutladı.

  • Ege Postası
  • 08.05.2014 - 11:32
İZMİR - 480 bin nüfuslu İzmir’in en büyük ilçesi Karabağlar’da görüntü kirliliğinin önüne geçmek, daha temiz, daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak için bu doğrultudaki çalışmaların devam edeceğini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise ilçede görüntü kirliliğini ortadan kaldırmayı amaçladıklarını söyledi. Selvitopu, “Yaz dönemine girerken temizlik biriminde görev alan işçilerimiz boya badana işlerine hız vermeye başladı. Bu tür hizmetleri arttırarak sürdürmeyi ve Karabağlar’da görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi amaçlıyoruz.” dedi.
İlçede devam eden boya badana çalışmalarına Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Aras da katılarak destek veriyor.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.