Dolar 34,1743
%-0.14
Euro 37,5392
%0.17
Altın 2.877,200
%0.26
Bist-100 9.122,00
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karacabey’de Kutlu Doğum sergisi

Karacabey’de Kutlu Doğum sergisi

Karacabey Müftülüğü, Din Görevlileri Derneği ve Türkiye Diyanet Vakfı Karacabey Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Kent Meydanı’nda kitap sergisi ve kermes açıldı. Karacabey Kaymakamı...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 12:59
Karacabey Müftülüğü, Din Görevlileri Derneği ve Türkiye Diyanet Vakfı Karacabey Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Kent Meydanı’nda kitap sergisi ve kermes açıldı.

Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ergün Koç, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü Altan Özer, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in yanı sıra kalabalık bir topluluğun katıldığı kermes ve kitap sergisi açılışında, Diyanet Yayınları’ndan kitaplar indirimli olarak satışa sunuldu.

Kaymakam Ahmet Yurtseven, Allah kelamının yayılması uğruna fedakarlık gösteren herkesi kutlarken, Müftü Hikmet Yazıcı, Kutlu Doğum Haftası’na hediye olarak kermese katkı koyan herkese teşekkür etti. Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ergün Koç ve CHP İlçe Başkanı Gönül Avil’in açılış kurdelesini kestiği kermeste Kaymakam Yurtseven, kitap sergisinden aldığı bir eseri Ticaret Borsası Başkanı Murat Bertan’a hediye etti. İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı da gözleme pişirerek cami görevlilerinin yoğun mesaisine eşlik etti.

Şehir Meydanı’nda hafta sonuna kadar açık kalacak sergiden elde edilen gelirin Kur’an kurslarının ihtiyaçları için değerlendirileceği açıklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.