Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karaman'da yeni hastane Ağustos ayında bitecek

Karaman'da yeni hastane Ağustos ayında bitecek

TOKİ tarafından Doğukışla mevkiinde yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen yeni Devlet Hastanesi Ağustos ayında bitecek, 2 aylık süreçte de taşınma işlemi tamamlanacak. 400 yataklı olarak düşünülen ve toplam 5 bloktan oluşan hastanenin...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 10:33
TOKİ tarafından Doğukışla mevkiinde yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen yeni Devlet Hastanesi Ağustos ayında bitecek, 2 aylık süreçte de taşınma işlemi tamamlanacak.

400 yataklı olarak düşünülen ve toplam 5 bloktan oluşan hastanenin bu yıl içerisinde hizmete açılması için çalışmaların devam ettiğini dile getiren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Nuriye Ulu, geçen hafta İstanbul’da yapılan toplantıda Kurum Başkanı ve İnşaat Daire Başkanı Mehmet Demircioğlu ile görüşmeleri olduğunu belirterek, "Hastanemiz biter bitmez 82. yıldan başlamak üzere üç binamızı da buraya taşıyacağız. Üç binamız birleştikten sonra hasta yatak sayısı, yada metrekare olarak kesinlikle üç binanın toplamından çok daha büyük ve güzel hizmeti burada vereceğiz. Binalarımızın taşınmasının ardından 82. Yıl Devlet Hastanesine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi taşıyacağız. Artık biliyorsunuz bu merkez hastalarımıza yetersiz hale geldi. Bakanlıkta bu taşınmaya onay verdi. Doğumeviyle ilgili olarak da güzel bir aşama kaydettik. Bu binamızda bize kalmış olacak. Bu binayı da Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi olarak değerlendirmeyi düşünüyoruz. Ana binada Belediyenin kentsel dönüşüm projesi kapsamında Belediye'ye devredilecek. Hastanemizde oda tefrişatı yaptırmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız ister derneğimize ister bize başvurarak hastanemizi gezerek istediği odayı seçebilir." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.