Dolar 34,2321
%-0.03
Euro 37,5807
%-0.15
Altın 2.883,050
%-0.13
Bist-100 8.948,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karaman kalesi Ramazan'da şenlenecek

Karaman kalesi Ramazan'da şenlenecek

Uzun yıllar sonra Karaman Kalesi şehrin etkinlik merkezi haline geliyor. Bu yıl Karaman Kalesi Ramazan etkinlikleri kapsamında, birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Karaman Belediyesi’nin kalede yaptığı etkinlik alanı düzenleme...

  • Ege Postası
  • 29.06.2013 - 10:19
Uzun yıllar sonra Karaman Kalesi şehrin etkinlik merkezi haline geliyor. Bu yıl Karaman Kalesi Ramazan etkinlikleri kapsamında, birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Karaman Belediyesi’nin kalede yaptığı etkinlik alanı düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Uzun yıllar herhangi bir etkinliğin yapılmadığı şehrin en gözde mekanlarından birisi olan Karaman Kalesi, gerek manzarası, gerekse tarihi dokusu ile Karamanlıların keyifli zaman geçirebileceği bir mekana dönüştü. Ayrıca belediyenin kurmuş olduğu estetik özelliğe sahip stantlarda Karamanlı esnaflar satış yapabilecek.

İLK KONSER 30 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ

Karaman Kalesi’ndeki etkinlik alanı düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından, ilk konser 30 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. Konserde ünlü ses sanatçısı Gökhan Güney’in yanı sıra Özcan Akın, Nejla Nazlı ve Aslıhan sahne alacak.

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Gerçekleştireceğimiz tüm bu etkinliklere Karamanlı hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.