Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş hem AKP’ye hem CHP’ye yüklendi

Karataş hem AKP’ye hem CHP’ye yüklendi

Gündemdeki konuları değerlendiren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş “İmralı görüşmelerinden Gaziemir’deki nükleer atıklara, CHP’nin anketinden yaklşan yerel seçimlere kadar geniş bir yelpazede MHP’nin görüşlerini kamuoyuyla paylaştı.

  • Ege Postası
  • 06.02.2013 - 14:50

EGE POSTASI- MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş açıklamasında şu görüşlere yer verdi. Hepinizin yakından takip ettiği üzere bilhassa terör konusunda geldiğimiz son nokta tehlikeli boyutlara ulaşmıştır. “imralı süreci” olarak adlandırılan Türkiye’yi bölme süreci bin yıllık kardeşliğimizi yok saymış, terör örgütü elebaşısına meşruiyet kazandırmıştır.

 Dökülen kanların, çekilen acıların ve yapılan haksızlıkların üzerine kara kalem çekmek, AKP gafletinden başka bir şey değildir. Ne hazindir ki bu gaflet, adı ne olursa olsun Devlet, Vatan ve Millet birliğimizi tehlikeye atmıştır.

 MHP olarak başta Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi ile birlikte tüm varlığımız ve gücümüzle bu durumun karşısındayız.

 Milletimizin çektiği acıları, şehit kanlarını ve yaşadığımız haksızlıkları unutmuyoruz. Aziz milletimize bunları yaşatanlar da unutmasınlar ki Türk Milleti kolektif hafızası en güçlü olan millettir. Sırtındaki hançeri de önündeki engeli de unutmayacaktır.

Defalarca görülmüş ve anlaşılmıştır ki AKP hükümeti kendi çıkarları için her türlü tavize mubah gözüyle bakmaktadır. ‘Barış’ olarak ortaya attıkları ve fecaat durumundaki girişimler “normalleşme, özgürleşme ve demokratikleşme” adı altında Türk Milleti’ne dayatılmaktadır.

Milletimiz bu rezilliğe layık olmadığı gibi bu yükü taşımaya da mecbur değildir.

Artık milletimiz AKP-CHP-BDP ve PKK kıskacında uçurumun kenarına sürüklendiğinin farkındadır. Çözülen,  bölücülük sorunu değil; tarihi, sosyolojik ve bin yıllık kardeşlik birikimimizdir.

Türk Vatanına ve Milletine barış ve çözüm maskesiyle konan ambargo, en yakın seçimlerde Türk Milleti’nin iradesinin, MHP’den yana tecellisiyle son bulacaktır.

“Can Kaybından AKP Sorumlu Olacaktır”

Ülke gündemimiz bu kadar yoğun ve sıkıntılıyken elbette Güzel İzmirimiz’de yaşanan talihsizlikleri de görmezden gelemeyiz. Şehrimizin siyasi görüntüsüne baktığımızda durum açık olarak kendini ortaya koymaktadır.

Fikri olarak bir araya gelememiş insanlardan müteşekkil CHP’nin, İzmir’deki temsilcileri ile AKP’nin İzmir’deki mensupları hizmetten yoksun bakış açılarıyla İzmir’e ve İzmirliye zarardan başka bir şey verememektedirler.

İktidar partisinin İzmir için ortaya attığı ve ‘Çılgın Proje’ olarak adlandırdığı Konak Tünelleri’nde gelinen son nokta,  insanımızın hayatını tehlikeye atmaktan başka bir şey değildir. İzmir Belediye Meclisi’nin yetmişli yıllarda tespit ettiği ‘Kadifekale heyelan bölgesidir’ kararını 2012 yılında görmezden gelerek tünel kazmaya çalışmak hangi akla, ilme ve görüşe hizmet etmektir'

Kadifekale bölgesinde evlerde oluşan çatlaklar, büyük bir tehlikenin habercisi değil m? Allah insanımızı korusun. Bir yıkımdan dolayı oluşacak can ve mal kaybının sorumlusu kim olacaktır'

 “Gaziemir Çernobil’inin Üzerini AKP Örtmüştür”

Yine göstermiştir ki hükümet ve onun bürokrasisi Gaziemir’de yaşanan çevre skandalının üzerini örtmüştür. Bu mudur İzmir’e sahip çıkmak, İzmirliye değer vermek ve şehri iyi yöneteceğini iddia etmek'

Samimiyetsiz, gerçeklerle alakası olmayan, İzmirlinin gönlüne ve aklına hitap etmeyen bununla birlikte hemşehrilerimizin hayatını tehlikeye atmaktan çekinmeyen siyaset anlayışı İzmir’i nasıl yönetecekti? Bunu da kamuoyumuzun vicdanına bırakıyoruz.

“CHP Kendi Anketlerini Dahi Hazmedemiyor!”

 Anketler ve manşetlerle İzmir’de hükümranlığına devam edebileceğini düşünen CHP’nin kadroları ve belediye başkanları da bilmelidirler ki çarpık siyaset anlayışları artık sonuç vermeyecektir.

 Türkiye genelinde AKP’nin bölücü politikalarına payanda olmaktan ileri gitmeyen siyaset anlayışları İzmir’de de AKP’ye baş eğmiş durumdadır. Kendi açıkladıkları anketleri dahi hazmedemeyen ve basına konu olan CHP siyaseti İzmir’de çökmüş durumdadır. Yapılmayan yollar, İzmirliye azap çektiren trafik sorunu, çözülemeyen çöp toplama merkezleri ve diğer bütün altyapı sorunları CHP belediyeciliğinin marifetlerini sergilemektedir.

 İzmirlinin milli değer ve hassasiyetlerine cevap veremeyen ve İmralı sürecinde AKP ile aynı noktada buluşan CHP, İzmir’de bir sona doğru sürüklenmektedir.

 “Göz Boyama Siyaseti Bitmiştir”

 Artık her iki partinin ‘göz boyama’ siyaseti bitmiştir. İzmir’in otuz ilçesinde yerel yönetimlerde iddialı bir Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı vardır. Yaklaşmakta olan 2014 seçimleri bu iki partinin korkulu rüyası ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir ufuklarını aydınlatacak güneşi olacaktır. İzmirliye hizmet edecek projelerimizle, Türkiye ve İzmir sevdalısı adaylarımızla, hemşehrilerimize hizmet etmekten başka bir şey düşünmeyen kadrolarımızla tek bir hedefe kilitlendik. O hedef de Güzel İzmirlilerle kadrolarımızı tek noktada buluşturmaktır.

 Biliyor ve inanıyoruz ki mahalli idareler seçimlerinde hemşehrilerimiz AKP ve CHP’den yüzünü çevirecek Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek verecektir. Biz çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Partimize şimdiden gösterilen teveccüh ve katılımlar bunun ispatıdır.

 MHP İzmir İl Teşkilatı olarak her konuda hemşehrilerimizin yanındayız. Çalışmalarınızda başarılar diler saygılarımı sunarım.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.