Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kardeş Kılıçdaroğlu abi Kılıçdaroğlu’nu aradı ve…

Kardeş Kılıçdaroğlu abi Kılıçdaroğlu’nu aradı ve…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun en küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Buca ilçesinde meclis üyelikleri için yapılan eğilim yoklamasında birçok partilinin haksızlığa uğradığını öne sürerek abisi Kılıçdaroğlu’nu aradığını söyledi

  • Ege Postası
  • 16.02.2014 - 00:40
 ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) -Kılıçdaroğlu, ‘Dün abim’le konuştum. Durumu anlattım. CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül’ün partililere haksızlık yaptığını aktardım. Bana, ‘Tamam bununla ilgileneceğim. Kimseye haksızlık yapılmasına izin vermeyiz’ dedi. Benim seçilip seçilmeme önemli değil. Önemli olan kimsenin hakkının gasp edilmemesi” dedi.
Türkiye’nin gündemine “Bekçi celal” olarak oturan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun en küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta Buca’da partisinin meclis üyeliği listesinin tek sıraları için yaptığı eğilim yoklamasına katılmıştı. Sandıktan çıkamayan Kılıçdaroğlu, “Bazı haksızlıklar yaşandı. Bunları gözümle şahit oldum. Bazıları orman kanunları uyguladı. Kaba kuvvet uygulayanlar bile oldu. Sağlıklı bir seçim olmadı. Benim bildiğim sandıklar tek tek açılır, oylar sarılır. Burada böyle olmadı. Yaşananları ağabeyimle paylaşacağım. Burnuma pis kokular geliyor. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım” demişti.

ABİ KILIÇDAROĞLU’NU ARADI
Celal Kılıçdaroğlu dün abisi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak Buca’da yaşananlar hakkında bilgi verdiğini söyledi. Celal Kılıçdaroğlu “Abim’le görüştüm. Gördüklerimi, duyduklarımı anlattım. Bektaş Gül’ün haksızlık yaptığını ifade ettim. Bana, ‘O kim’ diye sordum. İlçe başkanı olduğunu belirttim. ‘Birçok partiliye haksızlık yapıldı’ dedim. Abim de bana, ‘Eğer bir haksızlık varsa düzeltiriz. Konuyla ilgileneceğim’ dedi. İl Başkanı Ali Engin’e ulaşmaya çalışıyorum. Ama telefonlarımı açmıyor. Bir il başkanı neden telefonları açma? Benim seçilip seçilmemem hiç önemli değil. Önemli olan kimsenin hakkının gasp edilmemesi” dedi.

MÜDAHİL OLMADIM
CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül ise, “İyi bir tablo çıkmayacağını genel merkez yöneticilerine söyledim. Olumsuzları anlattım. Buna rağmen seçim yapıldı. Seçimi ben yapmadım. Sorumlu milletvekili ve il yöneticileri vardı. Seçimde herhangi bir şey olmadı. Nizami bir şekilde seçim oldu. Sorumlu milletvekili tüm sandıkları tek tek kontrol etti.
Ben kimseye haksızlık yapmadım. CHP’nin ilçe başkanıyım. Ben partililerime eşit davranmak zorundayım” dedi 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.