Dolar 34,2574
%0.04
Euro 37,5996
%-0.1
Altın 2.877,830
%-0.31
Bist-100 8.934,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka 7 puan geriye düştü

Karşıyaka 7 puan geriye düştü

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lider Gümüşhanespor'la dün deplasmanda oynadığı maç öncesi, prim alacakları ve peşinatları ödenmeyen futbolcuların antrenman boykotu ile sarsılan Karşıyaka, kritik müsabakayı 1-0 kaybederek zirvenin 7 puan gerisine düştü.

  • Ege Postası
  • 06.11.2016 - 14:52

Karşıyaka, ligde 17 puanla 5'inci sıraya geriledi. Bu arada Karşıyaka Taraftarlar Derneği, yayınladığı mesajla altyapı ağırlıklı kadronun eylemini kınarken, son gelişmeler üzerine boykota son veren futbolcular çarşamba günü iç sahada oynanacak Tokatspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Soner Tolungüç, boykot nedeniyle çok üzgün olduğunu, yapılan eylemin Gümüşhane deplasmanında kendilerini hem psikolojik hem de fiziksel olarak etkilediğini söyledi. Tolungüç'ten rapor istediklerini belirten Başkan Mutlu Altuğ ise, "Gerekli kararları alacağız. Burası 104 yıllık bir kulüp. İlk gün kamuoyuna mesaj verme adına boykot yaptıklarını söylediler ama eylemi maç öncesi de sürdürmeleri tadını kaçırdı. Bu ortamda maç konsantrasyonu ne kadar sağlanabildi tartışılır. Yapan kendisine yapar, ödemelerde gecikme olabilir ama biz yönetim olarak bu tür olaylara taviz vermeyiz" dedi.

RADİKAL KARARLAR

Karşıyaka yönetiminin teknik heyetle yapacağı toplantının ardından radikal kararlar alınması gündeme geldi. Sezon başından bu yana bekleneni veremeyen tecrübeli isimlerden İbrahim Kaş'ın kadro dışı bırakılabileceğini, Mustafa Aşan'dan ise kaptanlık bandının alınabileceğini öne sürdü. 

KALECİ ERHAN HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan dün gece gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan kaleci Erhan'a serum tedavisi uygulandığı bildirildi. Taburcu edilen futbolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yeşil kırmızılı eakipte sarı kart cezalısı Ali Say ise Tokatspor maçında forma giyemeyecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.