Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Yamanlar Koleji'ni ziyaret etti

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Yamanlar Koleji'ni ziyaret etti

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, İzmir Özel Yamanlar Koleji'ni ziyaret etti. Öğrenciler tarafından karşılanan Durak, Özel Yamanlar İlköğretim Okulu Müdürü M.Ali Toksoy'dan, eğitim sistemiyle ilgili bilgi aldı.Başkan Durak, yaptığı...

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 12:04
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, İzmir Özel Yamanlar Koleji'ni ziyaret etti. Öğrenciler tarafından karşılanan Durak, Özel Yamanlar İlköğretim Okulu Müdürü M.Ali Toksoy'dan, eğitim sistemiyle ilgili bilgi aldı.

Başkan Durak, yaptığı açıklamada, "Yamanlar Koleji, ülkemizin eğitimdeki en önemli markası. Böyle bir okulun Karşıyakamız'da olmasından gurur duyuyoruz." dedi. Bir okulun akademi, sanat ve spor eğitimlerini bir bütün içinde öğrencilerine vermesinin önemli olduğunu vurgulayarak, "Yamanlar Koleji, bütün bunları başarı ile öğrencilerine kazandıran bir okuldur." şeklinde konuştu. Türkiye Ortaokullar Arası Erkekler Voleybol Birinciliği'nde iki yıl üst üste şampiyon olan öğrencileri de kutlayan Cevat Durak, her türlü desteği vereceğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.