Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Divan Kurulu'ndan Kocaoğlu'na dava hatırlatması

Karşıyaka Divan Kurulu'ndan Kocaoğlu'na dava hatırlatması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, ihaleleri iptal edilen Karşıyaka ve Göztepe statları için kendileri tarafından açılmış, kararı verilmemiş ve geri çekilecek bir dava bulunmadığı yolundaki sözlerine Karşıyaka Divan Kurulu'ndan cevap geldi.

  • Ege Postası
  • 07.10.2016 - 14:56

Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral ile üyeler Halil Zeki Osma, Ferruh Ergezen, Volkan Alposkay, Arif Dökel, Çetin Babaoğlu, Metin Havacıkan, Mehmet Nazif Uyar ve Sadettin Babürhan imzalarıyla yapılan yazılı açıklamada, Başkan Kocaoğlu'nun söylemlerinin aksine devam eden bir davanın olduğu belirtildi. Aziz Kocaoğlu'na davadan feragat etme çağrısında bulunan Karşıyaka Divan Kurulu, "Karşıyaka Spor Kulübü'nün önünün açılmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı. 

Duvan Kurulu'nun açıklaması şöyle: 

"Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'nun ve Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'ın stat konusundaki açıklamalarını üzüntü ile öğrendik. Sayın Kocaoğlu, 'Bir dava yoktur, varsa biz uzlaşma konusunda hazır olduğumuzdan gerekirse davayı geri çekeriz' demiştir. Stat konusunda Büyükşehir'in imar kanununa aykırılık iddiasıyla açtığı ve Ankara 18. Bölge İdare Mahkemesi'nde görüldükten sonra bakanlığın itirazıyla halen Danıştay 13. Dairesi'nde 2016/1430 esas sayıyla görülen ve inceleme aşamasında olan bir dava vardır. Bizler Karşıyakalı olarak Sayın Kocaoğlu'nun belirttiği, 'Davadan feragat' sözünü hatırlatıyor ve sözün gereği yapılarak davadan feragat edilmesini bekliyoruz." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.