Dolar 32,7312
%-0.07
Euro 35,1997
%0.33
Altın 2.449,170
%-0.05
Bist-100 10.648,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Abdülhamit de tamam

Karşıyaka'da Abdülhamit de tamam

Spor Toto 2'nci Ligi'nde transfer yasağını kaldıramayınca geçen sezon kadroda yer alan ve sözleşmesi biten futbolcularıyla yeniden anlaşma yoluna seçen Karşıyaka yönetimi, stoperi Abdülhamit'le de el sıkıştı.

  • Ege Postası
  • 17.08.2016 - 15:26

Yurt dışından dönerek yönetimle görüşen 29 yaşındaki futbolcunun yarın sözleşme imzalayıp antrenmana çıkması bekleniyor. Defansın sağında da oynayabilen Abdülhamit, geçen sezon devre arasında Balıkesirspor'dan geldiği yeşi kırmızılılarda 4 lig maçına çıkmıştı. Karşıyaka, daha önce eski futbolcularından Behram, Can, Mustafa Aşan, Zeki ve  İbrahim Kaş'la sözleşme imzaladı. 

Bu arada yönetim iç saha maçlarının oynanacağı stat konusunda "Bekle gör" politikası izleyecek. Eylül ayında başlayacak ligde ilk iki iç saha maçını Atatürk Stadı'nda gece oynayacak olan Karşıyaka, devam edip etmeme kararını, statta oluşacak taraftar ambiansına göre verecek. Yeni stat inşaatı yılan hikayesine dönen ve aylardır Danıştay'dan karar bekleyen Karşıyaka'da taraftarlar, Change.org internet sitesi üzerinden, "Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadı Tamamlansın!" başlığıyla imza kampanyası başlattı. Yeşil kırmızılılar, siyasiler ve belediyelerin yıllardır verdikleri stat sözlerini tutmalarını bekliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.