Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da B planı devrede

Karşıyaka'da B planı devrede

Karşıyaka'da bir süredir İstanbul ve Ankara'da devam eden sponsor görüşmeleri ile belediye öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasından beklediği desteği bulamadı.

  • Ege Postası
  • 01.08.2016 - 10:18

Karşıyaka'da bir süredir İstanbul ve Ankara'da devam eden sponsor görüşmeleri ile belediye öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasından beklediği desteği bulamadığı için transfer yasağını kaldırma umudunu büyük ölçüde tüketen yönetim, son çare olarak sözleşmesi biten eski futbolcularla yeniden anlaşma zemini arayacak. 

Sportif Menajer Atilla Güneş, geçen sezonki kadrodan Can, Behram, Abdülhamit, İbrahim Kaş ve Yeni Malatyaspor'la anlaşmasına rağmen henüz sözleşme imzalamayan Mahmut'la temasa geçerek sözleşmelerini uzatmanın yollarını arayacak.

Karşıyaka'nın anlaşmak isteği bu futbolcular, sözleşme yenilemek için eski alacakları ile yeni sezon peşinatlarını talep ediyor. Karşıyaka daha önce geçen sezonki kadrodan Mustafa Aşan'la sözleşme yenilemişti. Transfer yasağının Ramazan Bayramı'ndan sonra kaldırılacağı sözüne güvenerek ön protokol imzalayan futbolcuların birer ikişer ayrıldığı Karşıyaka, Davraz kampında günü izinli geçirdi. Yönetimden Oktay Yeşil, Aygün Cicibaş ve Serhat Bayülken, Davraz'a giderek 5 Ağustos'taki kamp dönüşü sonrası istifa resti çeken Teknik direktör Soner Tolungüç'le görüştü.

İlk rakibi Konya Anadolu Selçuk

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz kampında sürdüren Karşıyaka, ilk hazırlık maçında perşembe günü Konya Anadolu Selçukspor'la karşılaşacak. 

Yeşil kırmızılıların yarın Mersin İdman Yurdu'yla oynamayı planladığı müsabaka ise rakip takımdaki sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle iptal oldu. Kampta başka hazırlık maçı yapmayacak Karşıyaka, Konya Anadolu mücadelesinin ardından İzmir'e dönecek. 

Hafta sonu futbol şube yöneticilerinin ziyaret ettiği kampa çarşamba günü de Başkan Mutlu Altuğ gidecek. Altuğ, teknik direktör Soner Tolungüç'le görüşüp, Selçukspor maçını izleyecek. 

Transfer yasağını kaldırma çabasından sonuç alamadığı için takviye arayışını rafa kaldıran Karşıyaka ön protokol imzalanan ve kampta bulunan Ahmet, Abdullah ve Keram, kendilerine kulüp arıyor. Karşıyaka, sözleşmesi biten isimlerle anlaşmaya çalışıyor.

Pınar Karşıyaka'da kombineler eylülde

Pınar Karşıyaka'da yeni sezon için geçerli olacak kombine biletlerin eylül ayında satışa çıkacağı açıklandı. 

Yönetim henüz kombine biletlerin fiyatlarını belirlemezken, lig, Avrupa ve hazırlık maçlarında geçerli olacak VIP kartların satışı ise salon içindeki konumuna göre 1500, 1750, 2000 ve 2500 TL'den devam ediyor. 8 Ağustos'a kadar eski kart sahiplerine satılacak VIP kartlar, 11 Ağustos'tan itibaren genel satışa sunulacak. Karşıyaka, isteyenlere 2 yıllık geçerli VIP kartları peşin satıyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.