Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Bicik olmadı!

Karşıyaka'da Bicik olmadı!

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Galatasaray deplasmanından 3-1 mağlup ayrılan Karşıyaka'da teknik heyet ve futbolcular, skorun üzerinde fazla durmuyor.

  • Ege Postası
  • 10.01.2016 - 15:30
Devre arasında 11 futbolcunun ayrıldığı, Berkay Can ve Tayfun'un sakat olduğu yeşil kırmızılılar, 4 yeni transferin lisansını da Galatasaray maçına yetiştiremedi. Karşıyaka, zorlu deplasmana 9 genç takviyeli, toplam 17 futbolcuyla gidebildi. Gençlerden Erhan, Okan, Ali Kemal, Fatih ilk 11'de görev yaptı, Yiğit, Anıl ve Fehim, ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Sözleşmesinin kongre öncesi feshedildiği ortaya çıkan Taha da maç öncesi yönetimle anlaşıp takımda kaldı.

Karşıyaka'nın 2 Ocak'ta anlaştığı teknik direktör Yusuf Şimşek ve yardımcıları da henüz resmi sözleşme imzalamadıkları gerekçesiyle maça çıkmadı. Türk Telekom Arena'da U21 teknik direktörü Ercan Yıldız yönetiminde mücadele eden yeşil kırmızılılar mağlubiyete rağmen grupta 6 puanla ikinci sırada kaldı. Grupta ilk 3 maç sonucunda Galatasaray'ın 9, Akhisar Belediyespor ve Kastamonuspor 1966'nın birer puanları var. Karşıyaka, Galatasaray'ı salı günü İzmir'de ağırlayacağı karşılaşmaya kadar yeni transferlerine lisans çıkarmaya çalışacak. Yönetimin Galatasaray randevusu öncesi kadroda kalan futbolculara 300 bin TL ödeme yaparak moral aşıladığı açıklandı.

GALATASARAY'A 5150 KONTENJAN
Karşıyaka yönetimi kupada salı günü saat 20.45'te Atatürk Stadı'nda oynanacak Galatasaray maçı için rakip seyirciye açık tribünde 5150 kişilik kontenjan ayırdı. Karşıyakalılar ise kapalı tribünde yer alacak. Bilet fiyatları her iki tribün için de 25 TL olarak açıklandı. Karşılaşmaya Passolig kartıyla girilecek. Emniyet, iki takım taraftarları arasında İstanbul'da yaşanan olaylar nedeniyle maç günü stat çevresinde geniş güvenlik önlemi alacak. İstanbul'daki ilk maça 22 otobüs Karşıyaka taraftarı gitmişti. Karşıyaka ve Galatasaray taraftarlarının arası, 2012-13 sezonunda basketbol maçlarında yaşanan olaylardan bu yana gergin.

ACAR'A ZİYARET
Galatasaray maçı için 22 otobüsle İstanbul'a çıkarma yapan Karşıyaka taraftarları, futbol takımına bu sezon büyük mali destek veren Erdal Acar'ı ziyaret etti. Otobüslerle Acarlar Şirketler Topluluğu'na giden yüzlerce taraftar, Erdal Acar ve babası İsmet Acar için tezahüratta bulunarak jest yaptı.

BİCİK OLMADI
PTT 1'inci Lig'de son sırada bulunan ve ikinci yarı öncesi kadrosunu takviye etmeye çalışan Karşıyaka, eski kalecisi David Bicik'in transferi konusunda Sparta Prag engeline takıldı. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkan  Sparta Prag, 1'inci kalecisi Bicik'i bırakmaya yanaşmadı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.