Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da fırın ve pastanelere sıkı denetim

Karşıyaka'da fırın ve pastanelere sıkı denetim

Temizlik ve hijyen koşullarına uygun gıda üretimi için çalışmalarını sıklaştıran Karşıyaka Belediyesi, ilçe genelindeki fırın ve pastanelere bayram kontrolü yaptı.

  • Ege Postası
  • 01.07.2016 - 09:36

Gramaj şartlarını kontrol eden ve ruhsat kurallarına uymayanlar için yasal işlem başlatan Karşıyaka Belediyesi; “Halk sağlığını önemsiyoruz. Denetimleri sürdüreceğiz” dedi. Tesislerin satış ve imalat bölümlerinde inceleme yapan Zabıta ve Ruhsat Müdürlüğü'ne bağlı yaklaşık 10 kişilik ekip; üretimde kullanılan malzemeleri ve malzemelerin depolandığı alanlardaki hijyen durumları ile çalışanların kıyafetleri ve yaşam alanlarını tek tek inceledi. Karşılaşılan olumsuzluklar tespit edilerek tutanak tutuldu, uygun olmayan yerler için yasal işlem yapıldı.

HALK SAĞLIĞI ÖNEMLİ

Başkan Akpınar “Üretime dayalı işletmeler zaman içinde bir takım eksikliklerle karşı karşıya kalabilir. Karşıyaka halkının daha sağlıklı ve hijyenik gıda tüketmesi bizim için son derece önemli.  Rutin denetimlerimizi sıklaştıracağız. Vatandaşlarımızın daha mutlu, daha huzurlu olması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.