Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da utandıran görüntü

Karşıyaka'da utandıran görüntü

3 günlük bayram tatilinde soluğu kıyı bölgelerde ve deniz kenarında alan İzmirlilerden geriye kalan bu görüntüler tepki çekti. Karşıyakalıların akın ettiği kıyı bandında yine her bayram alışılageldik manzaralar oluştu.   Piknik için sahile akın ettiler, geriye çöpleri kaldı

  • Ege Postası
  • 27.06.2017 - 13:44

EGE POSTASI -Karşıyaka Vapur İskelesi civarında çekilen ve dün akşam saatlerinde sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar özenle yenilenen ve tepeden tırnağa baştan yaratılan kıyı alanların geldiği sahipsiz hali gözler önüne serdi.

Piknik yapmak ya da dinlenmek amacıyla akşam saatlerinde soluğu Karşıyaka sahilinde alan binlerce vatandaştan geriye çöpleri kaldı. Yapılan onca uyarı ve dört bir yana asılan ikaz levhalarına karşın sahilde çiğdem ve benzeri maddeleri tüketen Karşıyaka sakinleri, pet şişe, naylon torba gibi atıkları geride bıraktı. Bayram yoğunluğuyla birlikte büyük oranda zarar gören yeşil doku aynı zamanda tepki toplarken, duyarlı vatandaşlar ise yetkili makamlara seslenerek çevreyi kirletenlere gereken yaptırımların uygulanmasını istedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.