Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka dünya markası olacak

Karşıyaka dünya markası olacak

Karşıyaka’da kısa sürede halkın her kesiminden destek gören AK Partili 34 yaşındaki başkan adayı Tanfer Kemerli, “30 Mart Karşıyaka’da hizmet hareketinin başlangıcı olacak” dedi. AK belediyecilik öncülüğünde Karşıyaka’ya hizmet yağacak diyen Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, “Karşıyaka’yı dünya markası haline getireceğiz. Değişim için yetki verin ve farkı görün” şeklinde konuştu.

  • Ege Postası
  • 10.03.2014 - 12:26
İZMİR - Karşıyaka’da ‘değişim’ sloganıyla yola çıkan AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Karşıyakalılarla temaslarını önceki günde bir dizi ziyaretlerle sürdüren Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, ilk olarak Balıkesirliler Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Dernek üyelerinin sorunlarını dinleyen Kemerli, kentsel dönüşüm konusundaki soruları içtenlikle cevapladı. “Kentsel dönüşümü gönüllü ve yerinde dönüşüm olarak tanımlıyoruz” diyen Kemerli, “Başka insanların sizi korkutmalarına izin vermeyin. Kimse evinden, yurdundan, komşusundan ayrı kalmayacak” şeklinde konuştu.
 
STK’LAR TEK BİR ÇATI ALTINA
 
İlçede sivil toplum örgütleri ve derneklere yönelik projesinden de bahseden 34 yaşındaki genç başkan adayı Tanfer Kemerli, sivil toplum kuruluşlarını bir arada toplayacak sosyal bir tesisin kurulacağını söyledi. Kemerli, "Bütün Sivil toplum kuruluşlarını tek bir çatı altında toplayacak bir projemiz var. Alan taraması yapıldı ve bu proje üzerinde çalışıyoruz. Projemizde, bütün sivil toplum kuruluşları tek bir çatı altında toplanacak, yani sosyal bir tesis kurulacak. Bu sosyal tesiste her kuruluşun ayrı bir odası, ortak salonlar, kongre salonu ve sosyal yaşam alanları olacak” dedi. 
 
YETKİ VERİN, FARKI GÖRÜN
 
Dernek ziyaretinin ardından Karşıyaka Sancaklı köyü programıyla temaslarını sürdüren AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, köylülerin sorunlarını dinledi, çözüm projelerini anlattı. Köyün yollarının kötü olması ve köye ulaşım sıkıntılarını Kemerli’ye aktaran köy sakinleri, sorunlarının çözümünü istediler. AK belediyecilikle üstesinden gelinmeyecek sorun olmadığını söyleyen Tanfer Kemerli, “Biz birileri gibi belediyeciliği dört duvar arasında değil; halkın arasında yapacağız. Karşıyaka’ya AK belediyecilik gerekli, hizmet gerekli. Adının tüm dünyada geçmesi gerekli. Değişim için yetki verin ve farkı görün. Daha fazla kaybetmeyelim” şeklinde konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.