Dolar 34,1825
%0.06
Euro 38,1906
%0.07
Altın 2.898,440
%-0.75
Bist-100 9.682,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka gençlerle sahada

Karşıyaka gençlerle sahada

Türkiye 1'inci Ligi'ndeki 13 yıllık macerasından sonra küme düşen Karşıyaka, Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki zorlu yolculuğuna yarın Bugsaşspor deplasmanında başlayacak.

  • Ege Postası
  • 02.09.2016 - 14:31

Ankara Ostim Stadı'nda saat 16.00'da start alacak müsabakayı Alper Çetin yönetecek. Transfer yasağını kaldıramayan ve geçen sezon kadroda yer alan 8 tecrübeli futbolcuyla yeniden sözleşme imzalayan yeşil kırmızılı ekipte ilk maçta gençler forma giyecek. Tecrübeli isimlerden sadece Mustafa Aşan, Behram ve Can kadroya alınırken hazır olmayan Abdülhamit, Zeki, Mahmut, Tayfun ve İbrahim İzmir'de bırakıldı.

Karşıyaka'da Mustafa Aşan'ın ilk 11'de forma giymesi, antrenman eksiği bulunan Can'ın gerek duyulması halinde ikinci yarının son bölümünde oyuna sürülmesinin beklendiği bildirildi. Takımına güvendiğini söyleyen teknik direktör Soner Tolungüç ise şunları söyledi:

"Son dönemde tecrübeli futbolcuların katılmasıyla geniş bir kadromuz oldu. Ancak antrenman eksiği bulunan bu isimlerin zamana ihtiyacı var. Genç kadroyla ilk karşılaşmaya kacağız. Eksikler önemli değil. Bizim için sahaya çıkan herkes tamdır. Mücadele gücü yüksek bir takım olduk. Karşıyaka'ya yakışır futbol oynayıp, lige iyi başlamak istiyoruz." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.