Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka-göztepe maçında bayrak krizi

Karşıyaka-göztepe maçında bayrak krizi

KARŞIYAKALI futbolcular, 2-0 kazandıkları Göztepe maçının ardından büyük sevinç yaşadılar.

  • Ege Postası
  • 29.10.2012 - 11:41
İZMİR-  Karşıyaka'nın altyapısından yetişen Erdi Kasapoğlu, hakemin bitiş düdüğünden sonra tribünden aldığı büyük bir bayrağı taraftarlarının tezahüratları altında orta yuvarlağa dikti. Bu sevinç gösterisiyle çılgına dönen Göztepeli taraftarlar, koltukları kırıp sahaya attı.

GÖZ-GÖZ DERBİDE KENDİ KENDİNİ VURDU HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


SALDIRMAK İSTEDİ, POLİS ENGELİNE TAKILDI
Tribünden atlayıp Karşıyakalılara saldırmak isteyen sarı kırmızılı bazı taraftarlar, polis tarafından engellendi. Karşıyaka teknik direktörü Cihat Arslan oyuncularını uyarıp, santra noktasındaki bayrağı kaldırttı.  (DHA)

1400 KOLTUK KIRILDI
KARŞIYAKA-Göztepe derbisine ev sahipliği yapan tarihi Atatürk Stadı ağır yara aldı, 2 takım taraftarlarının oturduğu bölümde 700’er olmak üzere 1400 koltuk hasar görürken Karşıyaka'lıların kapalı tribüne giriş yaptığı turnikeler de kırıldı.

Müsabakada polis, 27 Göztepeli, 3 Karşıyakalı taraftarı gözaltına aldı. Stat dışında çıkan münferit kavgalarda yaralanan taraftarlar oldu. Statta geçmiş yıllara oranla daha az olayın yaşandığı bildirildi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) kötü tezahürat ve saha olayları nedeniyle iki kulübe de para cezası verebilyeceği öğrenildi.(DHA)




GÖZTEPELİ ŞABAN TABURCU OLDU

 SEZON başında olaylı bir şekilde Karşıyaka'dan Göztepe’ye transfer olan Şaban, maçın 25'inci dakikasında beyin travması geçirdiği için bir gece hastaneye kaldı, bu sabah taburcu oldu.

Bir hava topu mücadelesinde, Karşıyakalı Cemil’le çarpıştıktan sonra fenalaşarak ambulansla Şifa Hastanesi’ne götürülen golcü futbolcunun tomografisi çekildi, tedbir amaçlı geceyi geçirmesi istendi.

Taburcu olan Şaban, "Karşılaşmanın ilk dakikaları kesik kesik aklımda. Rakiple çarpıştıktan sonraki bölümü hatırlamıyorum. Ambulansta hastaneye götürülürken kendime geldim. Tüm gece kontrol altında tutuldum ve sabah taburcu oldum. Maçı bile izleyemedim. Çok üzgünüm" dedi.

HAYALCİ DEĞİL GERÇEKÇİYİM
GÖZTEPE’de geçen sezon ligin bitimine 3 maç kala görevine son verilen Cihat Arslan, Karşıyaka’nın teknik patronu olarak çıktığı zokrlu maçtan zaferle ayrılırken, "Geçen yıl bir derbi kaybetmiştim. İkinci yenilgiyi içime sindiremezdim" dedi.

Maç bitiminde öğrencilerinin santraya diktiği bayrağı kaldırtarak örnek bir davranış sergileyen, maç bitiminde de fazla sevindiği için özür dileyen Cihat Arslan, "Göztepe’den gönderiliş şeklim doğru değildi. Eski oyuncularımın gelip bana sarılması, orada doğru işler yaptığımın göstergesi" dedi. Takımının ligde 3 hafta sonra galibiyetle tanışıp yeniden üçüncü sıraya tırmanmasını da değerlendiren Cihat Arslan, şunları söyledi:

"Hayalci değil gerçekçiyim. Yönetimlerle bu yüzden ters düştüğüm çok oldu. Ligin en kaliteli takımı değiliz. Lider olduktan sonra iki maçta 7 gol yedik. Bizi bir hedefe ancak mücadele ve inanç götürür."(DHA)



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.