Dolar 34,2365
%-0.02
Euro 37,6311
%-0.02
Altın 2.885,400
%-0.05
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'nın madalyalı meclis üyesi

Karşıyaka'nın madalyalı meclis üyesi

Karşıyaka Belediye Meclis üyesi Coşkun Süer, uluslararası turnuvada kazandığı madalya ve kupasını Belediye Meclis toplantısında Belediye Başkanı Cevat Durak’a hediye etti. 2006 yılında başladığı masa tenisi aşkı nedeniyle ulusal ve uluslar arası yarışmalarda onlarca madalya ve kupa kazanan Süer, “Diğer sporlar ileri yaşlarda yapılamayabiliniyor. Oysa masa tenisi her yaşa uygun. Bu sevdayı aralıksız sürdüreceğim“ dedi.

  • Ege Postası
  • 14.10.2013 - 11:13
İZMİR- Başarıları nedeniyle Coşkun Süer’i kutlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Coşkun Süer meclisimizin gurur kaynağı. Sık sık yarışmalara katılıyor, her gittiği yerden de madalya ile dönüyor. Karşıyaka Belediyesi adına kendisini kutluyorum“ dedi. 

Gençliğinde futbol oynayıp, su altı avcılığı ve windsurf yapan Coşkun Süer, 2006 yılında, 63 yaşındayken, bir arkadaşının ısrarı üzerine Yalova’da düzenlenen bir yarışmaya ferdi olarak katıldı. Bu turnuvada iki ayrı madalya alan Süer, masa tenisinde duayenlerden Ercan Ceylan ile tanışıp, daha profesyonel çalışmaya başladı.

Düzenli antrenmanların başarıyı getirdiğini belirten Süer, “Yaşantımda spor her zaman yer aldı. KSK’nın başkanlığını 1993-1994 ve 2005-2006 yıllarında yaptım. Masa tenisi de amatörce sürekli oynuyordum. İlk katıldığım turnuvada dereceye girince devamı gelmeye başladı. Türkiye’de pek çok turnuvaya katıldım, her gittiğim yerden de ödül aldım. Arnavutluk’ta düzenlenen bir yarışta Balkan birincisi oldum. Makedonya’da, Kosova’da, İtalya’da, Arnavutluk’ta pek çok yarışmaya katıldım. Bu madalyalarımı arttırmak istiyorum“ diyerek, yeni şampiyonlukların sinyalini de verdi.

Yarışmalara hazırlanırken en büyük destekçisinin eşi Nuray Süer olduğunu belirtmeyi de unutmayan Coşkun Süer, masa tenisinde bir sporcunun yetişmesi için 4-5 yıl çalışması gerektiğine dikkat çekerek, “Şu anda 70 yaş üzeri gruplarda yarışıyorum. Spor yaşamın bir parçası olmalı. Herkese spor yapmalarını tavsiye ediyorum“ diye de öneri de bulundu.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.