
Karşıyaka sevdası dünya gündemine oturdu
“Dünya Karşıyakalılar Günü” sosyal medyayı salladı. Twitter’da “KarşıyakalıOlmak” hashtag’i ile 19 Aralık saat:19.00’da başlayan mini-blog, yüz binin üzerinde tweet’le “trend-topic” oldu.
- Ege Postası
- 20.12.2013 - 10:52
Sosyal medya üzerinde tweet’leriyle Karşıyakalı olmanın farkını anlatan on binlerce Karşıyakalının rekora uzanan kutlamasında ateşi Belediye Başkanı Cevat Durak yaktı. Başkan Durak, twitter hesabı üzerinden attığı, “Karşıyakalı Olmak, tüm Türkiye’yi Karşıyaka yapmaktır”, “Karşıyakalı Olmak, Cumhuriyet’tir”, “Karşıyakalı Olmak, özgürlüktür” tweet’leri ile “Dünya Karşıyakalılar Günü”nü kutladı.
Gece boyu devam eden mini-blog’a İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de tweet’leri ile destek verdi.

Yorum Yazın