Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka taraftarlarından çağrı: ''Yönetime talibiz''

Karşıyaka taraftarlarından çağrı: ''Yönetime talibiz''

PTT 1. Lig’de sezona iyi başlayan ancak saha içi ve saha dışında yaşanan krizlerle düşüşe geçen Karşıyaka’da sular durulmuyor

  • Ege Postası
  • 25.12.2012 - 16:40

YİĞİT İMİRDOĞAN - EGE POSTASI / Hafta sonu oynanan Kartalspor maçının son dakikalarında yaşanan tribün olayları ve seyircilerin sahaya inmesi büyük kriz yarattı ve yıldızları bir türlü barışmayan kulüp ile taraftar derneklerinin arası açıldı.  Kulüpten yapılan açıklamalarda taraftarlar yaptıkları olaylar nedeniyle suçlu olarak gösterilmiş ve bu tür açıklamalar da kulüp ile taraftarların arasında tartışmalar yaşanmasına neden oldu. Karşıyaka Spor Kulübü’nün yaptığı açıklamaların ardından Karşıyaka Çarşı Taraftar Grubu’ndan da bir açıklama geldi ve bu açıklamada, Kartalspor maçında hakem hatalarının ardından birkaç kişinin sahaya girmesi ve olayların daha çok büyümemesi için tribün liderlerinin elinden geleni yaptığını ve olayları yatıştırdığı belirtildi. Karşıyaka Taraftar Derneği, eğer taraftarlar şuan ki mevcut yönetimi yetersiz görüyorsa yönetimi taraftarların gücüyle devralmaya talip olduklarını açıkladı.

 

İşte Karşıyaka Çarşı’nın yaptığı o açıklama:

Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı ve yöneticileri ile Kskcarşı grubu liderleri; kişilikleri, güvenilirlikleri ve Karşıyakalılıkları ile kendilerini ispat etmek, kim olduklarını anlatmak zorunda olmayan, yalnızca Karşıyaka Camiası ve Karşıyaka Taraftarınca değil tüm İzmir spor kamuoyunun ve yerel yöneticilerinin de takdir ettiği, KSK menfaatleri dışında düşüncesi olmayan kişilerdir.

Bu kişilerin liderlikleri, kendilerine olan sevginin,inancın ve saygının eseridir.

Karşıyaka tribünlerinin, Taraftar Derneği ve Ksk Çarşı’nın hiç kimsenin arka çıkmasına ihtiyacı yoktur.

Aksine KSKCARSI ve Karşıyaka Taraftarlar Derneğinin desteği, Karşıyaka Spor Kulübü ile ilgili herkes için çok kıymetlidir.

Bu durum son kongrede tüm açıklığı ile gözler önüne serilmiştir.

Desteğimiz ne kadar kıymetli ise, muhalefetimizde o kadar gerçekçi ve doğaldır.

Son maçımızda yaşanan hakem faciasına tribünlerin gösterdiği tepkinin, yalnızca bir kaç kişinin sahaya girmesi ile kalması, liderlerimizin gayreti ve engellenmesi ile olmuştur.

Ağabeylerimiz orada olmasalar hakeme yönelik öfkenin yanında, yönetime karşı oluşan güvensizlik nedeniyle daha tatsız olaylar da olabilirdi.

Bir kaç haftadır hakemleri hedef gösteren açıklamalar yapan yönetim ve başkanın, yaşanan olaylardan sonra çıkarttığı anlam, tribünümüzü, derneğimizi ve Ksk Çarşı grubunu birilerinin yönlendirdiği yönünde olmamalıydı.

Ayrıca tribünümüzün bu güne kadar hiç duymadığı söylemlerle taraftarı yine taraftara şikayet ederek, kulübümüzü bu sıkıntılı günlerde daha çok bölmeye çalışmak, sezon başlamadan 2000 kişi yürüyen, sezon başlayınca icraatları eleştirmeyi bırakıp yalnızca takımına destek olan ve yanlış icraatlar nedeniyle dağılacağını gördüğü takımına güven vermeye çalışan tüm Karşıyaka Taraftarını küçümsemektir.

KSKCARSI ve Karşıyaka Taraftarlar Derneğini yalnızca Karşıyaka Taraftarının beklentileri yönlendirir.

Bu gün gelinen noktada, eger Karşıyaka Taraftarının beklentisi bu yönetimin yetersiz olduğu yönündeyse ve birileri alternatif olarak çıkmıyorsa; o zaman KSKCARSI ve Karşıyaka Taraftarlar Derneği, taraftarından aldığı güçle yönetime de taliptir.

Hem de mevcut yönetimin imkanlarından daha fazla maddi güç, daha güvenilir yöneticiler ve daha gerçekçi hedeflerle.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.