Dolar 34,1832
%0.14
Euro 38,1881
%-0.15
Altın 2.928,190
%-0.18
Bist-100 9.745,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyakalı 4 yönetici istifa etti

Karşıyakalı 4 yönetici istifa etti

KARŞIYAKA’da Cihan Büyükoral ve ekibinin, ilk toplantısı 11 Ocak’ta yapılacak olağanüstü genel kurulu iptal etmesinin ardından, yönetimden 4 önemli isim istifa etti. Genel Sekreter Esen Özbek, Hukuk Kurulu Başkanı Bahadır Mete, Ahmet Özkan ve Kemal Buluğ, kongrenin iptal kararını onaylamadıkları için istifalarını kulübe sundular. Esen Özbek, “Yönetim tıkandı. Kongre olmalıydı. Mentalite çok yanlış. Tarih bu dönemi yargılayacak” sözleriyle kaygılarını dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 09.01.2013 - 12:19
İZMİR - Liste çalışması yapan Fatih Diniz de karara tepki gösterdi. “Mademkongre yapmayacaklardı niye bu kadar zaman kaybettiler” diyen Diniz, “Kasada tek kuruş yoktu. Resmen takımın dağılmasına göz yumdular. Bence artık polemik yapmanın bir anlamı yok. Kimse bizi önlerini tıkamakla da suçlamasın. Herkes mayıs ayına kadar susmalı. Yönetimde madem göreve devamediyor; hemen gereken transferleri yapıp, şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurmalı” diye konuştu.

BİR TAKIM GİTTİ
Ekonomik açıdan tarihinin en ağır krizlerinden birini yaşayan Karşıyaka, bir haftada bir takımkadrosu kaybetti. Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF’ye başvuran futbolcular, yasal sürenin dolduğu 2 Ocak’tan itibaren sırayla serbest kaldı. Yeşil-kırmızılı ekipte, farklı mevkiilerden tam13 futbolcu ayrıldı. Dalmat, Muharrem, Caner ve Erdi Öner’in de yuvadan uçmak üzere olduğu bildirildi.(izmirgucu.com)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.