
Karşıyakalı Mahmut'un kısmeti
Karşıyak'nın devre arasında Adanaspor'dan renklerine bağladığı Mahmut Temür, şampiyonluk sevinci yaşayabileceği bir sezonda küme düşme kabusuyla karşılaştı.
- Ege Postası
- 29.04.2016 - 11:18
Mahmut'un ayrıldığı Adanaspor geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda mağlup ederek sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala Süper Lig'e çıkışını ilan etti. Karşıyaka ise Balıkesirspor'u yenerek ancak 9 hafta sonra genel averajla son sıradan kurtulabildi.
Karşıyaka, bu hafta Alima Yeni Malatyaspor'a yenildiği takdirde kümede kalma yarışında havlu atacak. Rakiplerin alacağı skorlara takılmadan sahaya Alima Yeni Malatyaspor'u yenmek için çıkmayı hedefleyen yeşil kırmızılılarda diz bağlarında sakatlık bulunan Kovalchuk iyileşti. Cezalı Diarra ise forma giymeyecek.
Yorum Yazın