Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyakalılar iskelede kahvaltıyı çok sevdi

Karşıyakalılar iskelede kahvaltıyı çok sevdi

Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan “Sağlıklı Beslenme Hareketi’”nde “Kahvaltı Her şeydir” kampanyası Karşıyakalılardan büyük destek gördü. Karşıyaka İskele önü ve İstasyon yanına dönüşümlü kurulan stantlarda her gün ücretsiz 2 bin kişiye gevrek, peynir, tereyağ, süt ve çorba ikram ediliyor.

  • Ege Postası
  • 27.03.2013 - 12:26
İZMİR - Sabah aceleyle işe yetişmeye çalışan vatandaşlar ikramlıkları alıp kahvaltısını yaparken, “İş telaşında kahvaltımızı ihmal ediyorduk. Oysa kısa bir süre ayırarak güne daha dinç başlanabiliyormuş. Açık alanda kahvaltı yapmanın güzelliğini yaşıyoruz. Karşıyaka Belediye Başkanımız Cevat Durak’a bu hizmeti için teşekkür ediyoruz” dedi.
Pınar Süt ve Sakıpağa sponsorluğunda sürdürülen kampanya kapsamında 29 Mart 2013 Cuma gününe kadar her gün 2 bin kişiye kahvaltı ikramı devam edecek. Yaklaşık 25 kişilik bir ekiple sabah erken saatlerde başlatılan uygulama Şemikler ve Bostanlı’da da sürdürülecek.
Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen kampanyada vatandaşlara kahvaltı yapma alışkanlığının kazandırılması hedefleniyor. Sağlıklı Beslenme Hareketi kapsamında ilk üç gün Karşıyaka İskele yanında kurulan alanda diyetisyenler vatandaşlara sağlıklı beslenme hakkında bilgiler verdi, çeşitli ikram ve sunumlar yapıldı. “Kahvaltı Her Şeydir” sloganı ila başlatılan kampanya daha sonra halkın sağlığını ilgilendiren farklı alanlarda devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.