Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6024
%-0.08
Altın 2.926,670
%0.17
Bist-100 9.159,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kasksız motosiklet sürücüsü kazada öldü

Kasksız motosiklet sürücüsü kazada öldü

BALIKESİR’in Edremit İlçesi’nde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sert fren yapınca kullandığı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybeden kasksız 27 yaşındaki Bayram Kocabaş, başını asfalt zemine çarpıp öldü.

  • Ege Postası
  • 22.02.2013 - 19:21
Balıkesir - Kaza, Edremit-İzmir karayolunun 3’üncü kilometresindeki Havran Kavşağı’nda bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edremit’ten Havran’a gitmek üzere yola çıkan çiftçi Bayram Kocabaş, iddiaya göre yönetimindeki 10 H 7192 motosikletle sert fren yapınca, yağmurun kayganlaştırdığı yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosikletten düşen ve kaskı olmayan Kocabaş, başını asfalt zemine çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Bayram Kocabaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcının incelemesinin ardından Bayram Kocabaş’ın cesedi Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Evli olan Kocabaş’ın öldüğünü öğrenen yakınları sinir krizi geçirdi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Ameliyatın ardından serviste tedavisine devam edilen Demir’in elinin iyileşme sürecine girdiğini belirten Doç. Dr. Taçkın Özalp, “Hastanın kopan elindeki 6 damar, 20’ye yakın kiriş, 3 sinir, mikroskop altında ciddi bir müdahale ile dikildi. Hastamızın önünde şimdi uzun bir rehabilitasyon dönemi var. Üçüncü hafta rehabilitasyon hareketlerine başlayacağız. Daha sonra çeşitli rehabilitasyon programlarına devam edeceğiz” dedi.

Bugüne kadar pek çok kopmuş parmak diktiklerini ancak hiç böyle bir uzuv kaybı gelmediğini, gelse de dikilecek durumda olmadığını vurgulayan Doç. Dr. Özalp, “Hastamız şanslıydı. Kopan eli dikime uygundu. 112 Acil Servis ekibi de hemen kopan eli buza alıp, iyi bir taşıma sistemi vakit kaybetmeden bize ulaştırmıştı” diye konuştu.

Elsiz kalacağını düşündüğünü belirten Demir ise “Ancak doktorlarımızın sayesinde tekrar elime kavuştum. Doktorlarıma ve kopan elimi uygun koşullarda hastaneye ulaştıran 112 Acil Servis ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Ahmet Var, Manisa’nın bir sanayi şehri olması nedeniyle bu tür kazaların yaşanabildiğini belirterek, “Hastanemiz bu tür ameliyatlara uygun. Bu tür yaralanmalarda zaman kaybetmeden hastanemize müracaat edilebilir” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.