Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kavacık'da iftar

Kavacık'da iftar

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Çatalca Dağı’nın eteklerinde kurulu, 850 metre rakımlı Kavacık Köyü’nde vatandaşlarla buluştu, iftar yaptı.

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 11:06
İZMİR- Ramazan ayı boyunca ilçenin çeşitli noktalarında kurulu iftar çadırlarında vatandaşlarla buluşup iftar yapan, geleneksel ramazan etkinliklerine katılan Kürüm bu kez ilçe sınırları içinde bulunan Kavacık Köyü’nde vatandaşlarla biraraya geldi.
Köy meydanında kurulan iftar sofrasında, Kavacık Köyü Muhtarı Şinasi Köse, belediye başkan yardımcıları ve köylülerle bir araya gelen Kürüm, “Bu kardeşlik ve hoşgörü ayında, her akşam ilçemizin çeşitli noktalarında iftar sofralarına konuk oluyoruz. İftardan sonra geleneksel Ramazan eğlenceleriyle çocuk, genç, yaşlı buluşarak birlikteliğimizi pekiştiriyoruz. Bu akşam da burada, doğal güzellikleriyle, üzümüyle ünlü köyümüz Kavacık’ta, Kavacık halkıyla birlikte iftar yapmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.
İftar sofrasında halkla sohbet eden Kürüm, köylülerin sıkıntılarını dinledi. Daha sonra köy meydanında kurulan sahnede geleneksel Ramazan eğlencelerine katılan Kürüm, Hacivat Karagöz, ortaoyunu gösterilerini vatandaşlarla birlikte izledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.